Jessica Torny gaat cursus Coach Betaald Voetbal starten

Bondscoach Jessica Torny, Oranje O19

Vandaag werd bekend dat niet alleen de welbekende Dirk Kuijt, John Heitinga en Kevin Hofland aan deze mooie opleiding gaan beginnen, maar ook onze bondscoach van de Oranje O19 start in mei met deze wel zeer zware opleiding.
Tegenwoordig wordt deze opleiding UEFA PRO genoemd.

Vera Pauw, Hesterine de Reus en Sarina Wiegman gingen Jessica Torny reeds voor en behaalden dit mooie diploma.

De volgende veertien namen mogen aan de cursus beginnen: Kristof Aelbrecht, John Heitinga, Kevin Hofland, Rick Kruys, Dirk Kuyt, Rogier Meijer, Rob Penders, Aleksander Rankovic, Paul Simonis, Virgilio Teixeira, Jessica Torny, Dennis van der Ree, Dave Vos en Willem Weijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.