Arend Regeer vertrekt bij ADO Den Haag Vrouwen

Arend Regeer

ADO Den Haag Vrouwen en haar hoofdtrainer, Arend Regeer, hebben gezamenlijk besloten om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. 

Regeer begon op 1 juli 2015 bij ADO Vrouwen als hoofdtrainer bij het Jong- (nu Beloften-) team van de residentieclub. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer, promoveerde hij met zijn Jong-ADO Vrouwen van de Hoofdklasse naar de Topklasse.

Na het vertrek van Marcel Valk aan het eind van het seizoen 2015-2016, werd Regeer de nieuwe hoofdtrainer van ADO Vrouwen 1, waarmee hij gedurende 3 seizoenen het maximaal mogelijke heeft bereikt. Ondanks dat er elk jaar vele wisselingen waren qua speelsters, heeft Regeer, met zijn staf, toch 2 x de kampioenspoule weten te bereiken, waaronder ook in het huidige, nog lopende seizoen.

Arend Regeer: “Het is niet makkelijk om na 4 mooie jaren ADO Vrouwen te verlaten. Ik ben de club dankbaar voor de kansen en mogelijkheden die ik al die tijd gekregen heb. Ook vind ik het echt geweldig dat ik een zo grote rol heb kunnen spelen bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen ADO Vrouwen. We hebben ons nu gekwalificeerd voor de kampioenspoule, en ook de laatste maanden van dit seizoen gaan we weer het maximale er uit halen. Ik wens ADO Vrouwen heel veel sterkte en succes bij haar plannen voor de toekomst”.

Voorzitter Kees Punt: “We zijn Arend heel dankbaar voor zijn 100% betrokkenheid. Hij heeft zich altijd vol overgave ingezet voor ADO Vrouwen. Tevens heeft hij speelsters beter gemaakt, en heeft hij zijn teams altijd aantrekkelijk, typisch ADO-voetbal laten spelen. Met veel strijd, passie en Haagse bluf was en is ADO Vrouwen voor iedere tegenstander een moeilijk te bestrijden ploeg. Het zou geweldig zijn voor Arend als we dit seizoen met een mooi resultaat kunnen afsluiten. We wensen hem alle succes in alles wat hij in de toekomst gaat doen”.

ADO Vrouwen staat op dit moment 4e in de competitie, 12 punten achter op koploper PSV. Op 1 februari (thuis tegen Heerenveen) en 8 februari (uit tegen PEC Zwolle) speelt het team van Regeer haar laatste 2 reguliere competitiewedstrijden.

Daarna volgen de play-offs, waarin alle behaalde punten (en dus ook de onderlinge verschillen!) worden gehalveerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.