VAN DER GRAGT GAAT SAMEN MET MARTENS IN BARCELONA VOETBALLEN

Na 1 jaar bij Ajax te hebben gespeeld vertrekt de uit Heerhugowaard afkomstige 25 jarige Stephanie van der Gragt naar het zonnige Barcelona om samen met Lieke Martens in de Spaanse LaLiga te gaan voetballen.

Vorig seizoen nog overgekomen uit Duitsland waar ze bij Bayern Munchen haar eerste buitenlandse avontuur begon.
In Duitsland niet veel aan spelen toe gekomen in verband met blessures, maar dit jaar bij Ajax de zeer belangrijke speelster in de achterhoede en zeer kopsterk in de voorhoede.

Barcelona die momenteel de tweede plek bezet in Laliga, de Spaanse competitie, en afgelopen zaterdag net als Ajax ook de Spaanse Beker won.
Doelstelling van Barcelona is om komend jaar de Champions League te gaan winnen en gaat daar nu alles voor doen om dit te realiseren.

Van der Gragt heeft al een lange historie in het Nederlandse voetbal.
In Heerhugowaard begonnen bij de pupillen van Reiger Boys, bij de junioren van Kolping Boys waarna ze in 2009 naar kampioen AZ in de eredivisie bij de vrouwen ging spelen.
Nadat AZ met eredivisie voetbal stopte is Stephanie overgegaan net zoaals de meeste vrouwen naar Telstar waar ze ruim 86 wedstrijden heeft gespeeld.
Van Telstar in 2015/2016 overgestapt naar FC Twente waar na 1 seizoen een contract werd getekend bij Bayern Munchen.
Na 1 jaar zoals eerder vermeld naar Ajax Amsterdam gegaan waar dit jaar zoals we allemaal nog vers in het geheugen hebben staan de dubbel werd veroverd met een mooie goal in de Bekerfinale.

En uiteraard mogen we afgelopen zomer niet vergeten waar Stephanie bij de OranjeLeeuwinnen een zeer belangrijke rol speelde bij het behalen van het Europees kampioenschap.

                                                                                           Foto: Johan Meijboom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.