Eredivisie | Ajax heeft met Stephanie Bukovec nieuwe keepster

Stephanie Bukovec voegt zich vanaf komend seizoen bij de Ajax Vrouwen. De 23-jarige doelvrouw heeft een contract getekend voor de duur van 1 jaar. De overeenkomst is onder voorbehoud van een aantal administratieve zaken, die naar verwachting de komende weken worden afgerond.

Bukovec werd op 22 september 1995 geboren in Toronto, Canada, maar kwam vanwege haar Kroatische achtergrond een aantal keer voor het Kroatische vrouwenelftal uit. Bukovec komt over van de Kroatische club ŽNK Split, waar ze 1 seizoen onder de lat stond. In het seizoen ervoor kwam ze uit voor PEC Zwolle.

Team bijna compleet
Bukovec is de 6e aanwinst voor de Ajax Vrouwen voor komend seizoen. Eerder werden middenvelder Victoria Pelova en aanvaller Lucie Vonkova vastgelegd. Samantha van Diemen, Jonna van de Velde en Kirsten van de Westeringh komen over van het Ajax Vrouwen Talententeam.

Bron en Foto : Ajax.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.