post

Beloften | Excelsior Barendrecht gaat starten met een Beloften team

Excelsior Barendrecht start met ingang van het seizoen 2019-2020 met een Beloftenteam voor vrouwen. Dit Beloftenteam wordt een opleidingsteam voor Excelsior Barendrecht Vrouwen, dat uitkomt in de Eredivisie.

Talentvolle meiden
Door het opzetten van een Beloftenteam, wil Excelsior Barendrecht nog meer aandacht en mogelijkheden creëren voor jonge talentvolle meiden die topsport willen bedrijven. Daarnaast zal het team voorbereid worden op de overstap naar de BVO Beloftencompetitie van de KNVB. In het seizoen 2020-2021 zal Excelsior Barendrecht officieel toetreden tot deze competitie.

Mooie stap
Deze stap past binnen de ambities van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht, die al jaren voorstander zijn van het vrouwenvoetbal. Mede daardoor is de samenwerking in 2017-2018 tot stand gekomen voor het Eredivisie vrouwenteam. ,,Nadat wij het afgelopen seizoen enorm veel stappen vooruit hebben gezet binnen de Eredivisie, zullen we met het opzetten van dit wederom weer een mooie stap zetten binnen de ontwikkeling van de organisatie”, zegt Richard Mank, hoofdtrainer Excelsior Barendrecht Vrouwen.

Aanmelden
Meiden tussen de 17 & 21 die hier interesse hebben kunnen hun voetbal cv en motivatie sturen naar: beloften@excelsiorbarendrecht.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.