Transfer | Excelsior Barendrecht trekt nieuwe keepster aan

Excelsior Barendrecht heeft zich versterkt met een Nederlandse keepster die dit seizoen uit kwam in de Belgische competitie.

De 18 jarige uit Terneuzen afkomstige Inge van Os heeft heeft daar bij de plaatselijke VV Terneuzen haar eerste voetbal stappen gemaakt.
Vanuit Terneuzen vertrokken naar JVOZ waar ze drie jaar heeft gekeept, daarna 1 seizoen bij KSK Heist in België waar er afgelopen seizoen heel veel werk aan de winkel was in de verdediging.

Inge van Os zelf zegt hierover, „Ik was opzoek naar een nieuwe club en daarbij sprak Excelsior Barendrecht mij erg aan. Het is een mooie club met een jong team. Ik wil mijzelf dit seizoen dan ook verder ontwikkelen als keepsters’’, zegt Inge. ,,Ik verwacht dat ik veel zal leren zowel binnen het veld als daarbuiten.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.