post

Eredivisie | Amerikaanse Tillman komt naar PSV Vrouwen

PSV Vrouwen heeft zich met ingang van het seizoen 2019-2020 versterkt met de middenvelder Kaycie Tillman. De Amerikaanse werd afgelopen jaargang nationaal kampioen met Florida State University en tekent voor één seizoen in Eindhoven.

De voormalig jeugdinternational uit Texas sluit vanaf het begin van de voorbereiding aan bij het vrouwenelftal. De 22-jarige Tillman werd na haar nationale titel in januari 2019 gedraft door North Carolina Courage voor de NWSL, maar kiest nu voor een Europees avontuur. De speelster kijkt er naar uit om in de Eredivisie Vrouwen te gaan spelen.

Vijfde aanwinst
Met de komst van Tillman begint de selectie voor volgend seizoen steeds meer gestalte te krijgen. De Amerikaanse is de vijfde nieuwkomer van PSV Vrouwen na eerdere handtekeningen van Smits, Foederer, Leuchter en Alkemade.

 

Bron en Foto PSV vrouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.