post

Eredivisie | Dominique Bond Flasza en Nadia Coolen zijn ook volgend seizoen weer te zien op De Herdgang

Dominique Bond Flasza en Nadia Coolen zijn ook komend seizoen te bewonderen in Eindhoven. PSV Vrouwen heeft het contract met de Jamaicaanse international Bond Flasza verlengd. De contractoptie van aanvaller Nadia Coolen is gelicht door PSV.

Verlenging voor verdediger
Dominique Bond Flasza (22 jaar) verlengt haar verblijf in Eindhoven met een seizoen. De fysiek sterke verdediger ontpopte zich na haar komst afgelopen zomer in korte tijd tot een vaste waarde op de rechtsbackpositie. De Jamaicaanse international, die zich heeft geplaatst voor het WK 2019 in Frankrijk, is verheugd over haar contractverlenging, ‘’Ik ben erg blij om nog een jaar voor PSV Vrouwen te spelen. Ik leer hier veel en de competitie past me goed. Ik kijk er naar uit om met dit team mooie prestaties neer te zetten, voor dit en volgend seizoen.’’

Achtste seizoen voor Coolen
De eenzijdige optie tot verlenging van een extra seizoen voor de 24-jarige Nadia Coolen is door PSV gelicht. Coolen, die onlangs de 150 duels bereikte en de alltime topscorer titel overnam van Daniëlle van de Donk, speelt sinds de oprichting bij PSV Vrouwen. Dankzij de verlenging komt er tot tevredenheid van beide partijen een achtste seizoen voor Coolen bij het vrouwenteam.

Bron en foto’s : PSV.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.