post

Beloften Ajax verstoorden feestje van KNVB TalentenTeam

Vanmiddag laat was de wedstrijd tussen het KNVB Talententeam en de Beloften van Ajax.
Om 17.00 uur begon deze op een achteraf veld op sportpark de toekomst, blijkbaar was de verlichting ook aangepast aan het achteraf veld, want de overkant was met moeite te zien vanwege de karige kwaliteit lampen.

Maar de Beloften van Ajax hadden er geen last van, of het Talententeam van de KNVB had de zenuwen, want vandaag lukte er niet veel.
De eerste goal van Ajax viel 1 minuut voor de rust, het was Kirsten van de Westeringh die de openingstreffer scoorde.

De scheidsrechter vond de verlichting te slecht om door te spelen op het achterste veld en daarom werd de tweede helft op een veld dichterbij gespeeld waar de verlichting iets beter was.
Ook de tweede helft was voor de Ajax Beloften, KNVB Talententeam probeerde wel maar kon geen vuist voorin krijgen en daarom ook niet de score gelijktrekken.

Wederom in de laatste minuut van de tweede helft werd er gescoord door Ajax, Manique de Vette, net koud in het veld kon na een mooi uitgespeelde aanval van Ajax, of een minder goed verdedigend KNVB Talententeam scoren.
De vreugde was er niet minder om, en de zijkant werd met veel vreugde opgezocht.
Einduitslag 2 – 0 voor de Beloften of Talenten van Ajax.

Deze uitslag maakt het wel weer spannend in de Beloften competitie, de druk ligt nu bij het Talententeam die deze vrijdagavond thuis PEC Zwolle op bezoek krijgt. Nu moet er gewonnen worden van PEC Zwolle of anders de week erop bij FC Twente.

De stand op de website vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.