PSV huurt voor de rest van het seizoen Thorvaldsdóttir

Thorvaldsdóttir versterkt PSV Vrouwen
De IJslandse Berglind Björg Thorvaldsdóttir sluit per direct aan bij het vrouwenteam. De topscoorder van IJsland wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de IJslandse club Breidablik en versterkt de aanval van PSV Vrouwen. Thorvaldsdóttir tekende maandagmiddag haar contract in het Philips Stadion.

Speelster van het jaar 
De 27-jarige Thorvaldsdóttir ging eerder buitenlandse avonturen aan in de Verenigde Staten en Italië. Eerder dit jaar werd ze uitgeroepen tot beste speelster van IJsland.

Tweede IJslandse versterking
Ze wordt bij PSV Vrouwen herenigd met landgenote Anna Björk Kristjánsdóttir die eerder deze winterstop werd aangetrokken. Ze hebben al even contact gehad: ”Anna zei alleen maar goede dingen over PSV. De faciliteiten, de staf, alles rond de club is positief. Ik heb zin om te beginnen.”

Bron en foto: PSV.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.