Joran Pot volgt Wim van der Wal op bij PEC Zwolle Vrouwen

Joran Pot (Foto: Sportfoto-oost)

Joran Pot, foto Johan Wolff

Joran Pot wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach van PEC Zwolle Vrouwen. De 29-jarige Pot volgt Wim van der Wal op, onder wie hij nu nog assistent-trainer is. Club en trainer hebben de intentie uitgesproken om voor drie jaar de vernieuwde samenwerking aan te gaan.

Joran Pot: ,,De afgelopen jaren hebben we met PEC Zwolle Vrouwen stappen voorwaarts gemaakt. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kon bijdragen en verheugd dat ik vanaf komende zomer de kans krijg om vanuit de functie trainer/coach verder te bouwen aan de ontwikkeling van het team en de club. Ik kijk nu dan ook al uit naar het komende seizoen, maar uiteraard ligt de focus nu op de komende twee wedstrijden, waarin we ons proberen te plaatsen voor de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen.”

Arjan Jansen, directeur Regio Zwolle United, waar PEC Zwolle Vrouwen onder valt: ,,We zijn blij dat Joran Pot vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van PEC Zwolle Vrouwen zal zijn. Inmiddels werken we al geruime tijd samen en zien we Joran groeien als trainer. In het verleden heeft hij als assistent-trainer al aangetoond dat hij over voldoende kwaliteiten beschikt om de rol van hoofdtrainer te vervullen. Nu is de tijd rijp om die volgende stap ook te maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.