Sander Luiten nieuwe trainer bij PSV Vrouwen

Sander Luiten is per ingang van komend seizoen trainer/coach van PSV Vrouwen. De 43-jarige Rotterdammer komt over van Excelsior/Barendrecht en tekent voor twee seizoenen bij PSV Vrouwen.

‘Heel mooi’
Luiten komt na één seizoen over van Excelsior/Barendrecht. Hij combineerde dat dit seizoen met een functie bij de KNVB Academy als Trainer/Coach-docent. Bij PSV treedt hij fulltime in dienst. “Dit is een heel mooie stap natuurlijk. Wie wil er nou niet werken bij een club als PSV?”, reageerde Luiten bij PSV TV.

Volgende stap   
Naast zijn ervaring in de Eredivisie bouwde hij binnen de KNVB en het vrouwenvoetbal in uiteenlopende functies een groot cv op. Zo was hij in dienst als analist/scout van de OranjeLeeuwinnen, videoanalist, scout en staflid bij Oranje O19 (vrouwen), KNVB Talent Performance Coach Girls, videoanalist van Oranje O15 (mannen) en video analist CP Team Paralympics bij de Paralympische Spelen in Londen (2012). Luiten: “Ik heb een mooie organisatie neer kunnen zetten in het verleden. Het vlijt dat PSV dat is opgevallen en zij mij benaderden. Wat mij triggerde was de ambitie van de club. PSV wil een volgende stap maken. Ik kijk ernaar uit hiermee aan de slag te gaan.”

Bron: PSV.nl
Foto: Johan Meijboom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.