Maud Roetgering en Renate Jansen tekenen nieuw contract

Maud Roetgering en Renate Jansen spelen ook komend seizoen voor FC Twente Vrouwen.
Beide speelsters ondertekenden vandaag een contractverlenging, Maud Roetgering speelt al sinds de oprichting van FC Twente Vrouwen in 2007 bij de club, in het seizoen 2008-2009 maakte zij haar debuut in het eerste elftal.
De aanvoerster is momenteel bezig aan haar tiende seizoen, waarin ze onder meer vijf keer landskampioen werd.
Renate Jansen kwam voorafgaand aan het seizoen 2015-2016 van ADO Den Haag naar FC Twente Vrouwen, Jansen werd afgelopen zomer Europees Kampioen met de Oranje Leeuwinnen en gaat volgend seizoen haar vierde seizoen bij FC Twente Vrouwen in.

Maud Roetgering: “FC Twente is mijn club en ik ben trots dat ik aanvoerster mag zijn van deze ploeg. Ik ben al bij de club sinds de start in 2007 en ik heb me hier kunnen ontwikkelen als speelster en als mens. Ik heb hier prachtige momenten meegemaakt en ik hoop hier dit seizoen maar ook het komende seizoen weer nieuwe momenten aan te kunnen toevoegen.”

“IK VOEL ME HIER OP MIJN PLEK”

Renate Jansen: “Ik speel momenteel alweer drie seizoenen bij FC Twente Vrouwen en ik voel me hier op mijn plek. Ik ben trots dat ik een jaar mag bijtekenen bij deze mooie club”

Rene Roord, technisch manager FC Twente Vrouwen; “We zijn blij en trots dat deze ervaren speelsters er voor kiezen om hun contract bij FC Twente Vrouwen te verlengen. Naast hun voetbalkwaliteiten en jarenlange ervaring op nationaal en internationaal niveau hebben zij ook een belangrijke rol in de kleedkamer richting de jongere speelsters. Op korte termijn verwachten we nog meer contractverlengingen wereldkundig te maken, waarmee naast de doorlopende contracten van Joëlle Smits, Bente Jansen en Ashleigh Weerden de selectie van FC Twente Vrouwen voor het volgende seizoen vorm zal krijgen.”

Bron en foto’s: FC Twente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.