FC Twente geeft nieuw contract aan 2 talenten en verlenging voor 4 speelsters

Vandaag hebben Naomi Hilhorst en Tess Kleinsman hun eerste contract bij FC Twente Vrouwen getekend, daarnaast verlengden Sabrine Ellouzi, Licia Darnoud, Daphne van Domselaar en Anne Bhagerath hun verbintenis met de club.

Naomi Hilhorst komt over van Excelsior ’31 uit Rijssen waar ze uitkwam voor het o-15 elftal. In het verleden speelde Hilhorst ook in verschillende teams van de voormalige FC Twente Vrouwen academie.

Tess Kleinsman speelde de afgelopen seizoenen bij HSC ’21, het voorbije jaar in het o-17 team. Ook Kleinsman speelde in het verleden in teams van de voormalige FC Twente Vrouwen academie. Zowel Hilhorst als Kleinsman trainden het afgelopen seizoen al een aantal trainingen per week mee met de ploeg van hoofdtrainer Tommy Stroot.

 

Viertal verlengt contract

Daarnaast verlengden Sabrine Ellouzi, Licia Darnoud, Daphne van Domselaar en Anne Bhagerath hun contract bij FC Twente Vrouwen. Voor Ellouzi wordt het komende seizoen het derde seizoen bij de hoofdmacht van FC Twente Vrouwen, in 2010 kwam ze in de jeugdopleiding terecht. Ook Darnoud en Bhagerath stroomden door vanuit de jeugdopleiding en hebben hun eerste seizoen bij het eerste elftal er bijna opzitten. Dit geldt ook voor Van Domselaar die aan het begin van het seizoen van Telstar kwam. Van Domselaar en Darnoud zitten bij de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal voor speelsters onder 19 en 20 jaar die komende zomer een EK en WK gaan spelen.

Hoofdtrainer Tommy Stroot; “We zijn blij dat we deze talentvolle speelsters aan ons kunnen binden. Ons gezamenlijke doel is om het talent verder te ontwikkelen en het maximale uit hun potentie te halen. We willen iedereen naar de volgende stap brengen en zo gezamenlijk als team doelen bereiken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.