post

Sanne de Paus

Begin december 2019 bereikte Sanne de Paus een hoogtepunt in haar al imposante voetbalcarrière. Na een pittige selectiereeks speelde Sanne namelijk haar 1e wedstrijd in de basis van het Nederlands elftal MO16.

Namens Madese Boys van harte Proficiat met dit mooie resultaat.

Sanne begon in 2009 bij de mini’s van Madese Boys. Bij Madese Boys bleef haar talent niet lang onopgemerkt en al snel kwam ze in aanmerking voor de selectie teams. Achtereenvolgens voetbalde ze 2 jaar in de O11-selectie, 2 jaar in de O13 selectie, 2 jaar in de O15-1 en nu speelt ze in de O17-1. Vanwege haar uitzonderlijke voetbaltalent werd ze ook al snel geselecteerd voor het KNVB Jeugdplan Nederland. Via KNVB selecties van de regio en KNVB heel Zuid 1 schopte ze het tot de voorselectie van Oranje MO15. In 2019 maakte ze echter de grote stap, via een selectie reeks in Eindhoven en uiteindelijk Barneveld reikte ze tot het Nederlands elftal MO16.

Inmiddels traint en speelt Sanne ook mee bij de beloften PSV VO19 in Eindhoven.

In de loop van de jaren ontwikkelde Sanne haar talenten verder en mede daardoor werd ze een vaste kracht in de vertegenwoordigende teams van de KNVB en bereikte ze nu het Nederlands elftal.

Al met al een prestatie om trots op te zijn en uiteraard zijn wij bij Madese Boys ook heel trots op Sanne. Wij hopen dat je ontwikkeling zo blijft verlopen en dat we jou over een paar jaar zien schitteren in het ‘grote’ Nederlands Dames elftal op een EK of WK.