post

Ingezonden | Telstar Vrouwen wil scoren met sponsoren

Stichting VVK Telstar vrouwen heeft afgelopen seizoen de KNVB gevraagd om een plaats in de Vrouwen Eredivisie en hoewel dit verzoek niet is gehonoreerd, heeft de KNVB wel duidelijkheid verschaft over de voorwaarden waaronder nieuwe clubs mogen toetreden.

De toetredingsvoorwaarden zijn voor nieuwe clubs aanmerkelijk strenger dan voor de nu spelende clubs in de Vrouwen Eredivisie omdat de KNVB streeft naar hogere kwaliteit en stabiliteit in deze competitie.

Telstar Vrouwen (de Witte Leeuwinnen) heeft begrip voor het beleid van de KNVB over kwaliteit en financiering en heeft in dit kader het afgelopen jaar grote stappen gezet op het terrein van de jeugdopleiding, de medische en technische staf, de scouting van aanstormend talent voor de Eredivisie, opzet van een Beloften elftal en nauwe samenwerking met het mannenteam van Telstar.

Nu de regels zijn aangepast voor de Vrouwen Eredivisie, gaat Telstar Vrouwen naast de bestaande financiering op zoek naar extra sponsoren die de reis naar de Eredivisie van Telstar Vrouwen willen meemaken en ondersteunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.