post

Beloften | Feyenoord start vanaf volgend seizoen met een Vrouwen Beloftenteam

Feyenoord start in het seizoen 2019/’20 met een Vrouwen Beloftenteam. De Rotterdammers behoren tot de acht teams die komend seizoen deelnemen aan de Vrouwen Beloftencompetitie. Eerder dit jaar maakte ook PSV bekend met een Beloftenteam voor vrouwen te beginnen.

Kirsten van de Ven, manager vrouwenvoetbal: “Twee jaar geleden is Feyenoord met twee jeugdteams in het vrouwenvoetbal gestapt. Een club met de status en grootte van Feyenoord kan een grote impuls geven aan het vrouwenvoetbal. Feyenoord heeft een meerjarenplan opgesteld om op termijn te kunnen toetreden tot de Eredivisie Vrouwen en dit Beloftenteam is daartoe een fantastische eerste aanzet. We zijn dan ook erg blij met deze ontwikkeling.”

Feyenoord MO17 Kampioen Divisie

Manon Melis, coördinator meidenvoetbal Feyenoord: “Dat we aankomend seizoen kunnen starten met een Vrouwen Beloftenteam is geweldig en weer een mooie stap voor het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord. We zijn twee seizoenen geleden gestart met twee jeugdteams. Het is mooi dat we onze jeugdspeelsters weer een nieuw perspectief en een volgende stap kunnen bieden door te starten met een Beloftenteam.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.