Geljkspel topper Eredivisie Zaal

Vanavond krieeg koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools de nummer twee KTP Nieuw Roden op bezoek. Beide ploegen speelden niet hun beste zaalvoetbal en de wedstrijd eindigse in 3-3.

Dit betreft een inhaalwedstrijd van speelronde 9.

Nabeschouwing

Nabeschouwing door Marius Privee

Puntendeling koplopers eredivisie vrouwen zaal in Schiedam

Landskampioen vv Pernis/Barcelona Soccer Schools slaagde er niet in de nummer 2, KTP Nieuw Roden, in een rechtstreeks duel van zich af te slaan De spanning zorgde er voor dat het publiek genoot van deze topper. Suzanne Bakker (vv Pernis) opende de score uit een vrije trap. Vlak daarna kwam Renee Huizinga oog in oog met keepster Bianca Troost  en scoorde de gelijkmaker. Richting de rust vond Viviene Knegtmans( vv Pernis)  een klein hoekje en was de ruststand 2 – 1. Na de rust pakte de bezoekers een 2 – 3 voorsprong door Grytsje van den Berg en Larissa Nijland. Viviene Knegtmans  maakte zeven minuten voor de tijd de gelijkmaker voor de Rotterdammers. Iedereen zat in de laatste minuten op het puntje van de stoel. Beide ploegen kregen kansen op de winst , maar het bleef 3 – 3.

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing door Marius Privee

Strijd om koppositie vrouwen eredivisie zaal in Schiedam

Aankomende vrijdag krijgt koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools de nummer twee KTP Nieuw Roden op bezoek. De thuisploeg staat bovenaan in de eredivisie met 36 punten uit 14 wedstrijden. Nieuw Roden volgt op 3 punten met een wedstrijd minder. Beide ploegen verloren dit jaar twee keer en lijken zeker van de play offs.

De Rotterdammers hielden vorig jaar de schaal omhoog na een aantal malen de beker te hebben gewonnen. De Drentse ploeg debuteerde in het seizoen 2015 – 2016. In het eerste jaar verloren de bezoekers de halve finale voor het Kampioenschap van Nederland.

De wedstrijd wordt gespeeld om 20.30 uur in de Margriethal (Schiedam) gespeeld.