FC Twente houdt toch hoop op laatste 16

FC Twente startte woensdag met de Champions League, de voorronde mochten ze dit seizoen overslaan van de UEFA. De vrouwen van hoofdtrainer Arjan Veurink stonden binnen 20 minuten op een 0-2 achterstand, in de 61e minuut scoorde Ellen Jansen de aansluitingstreffer, maar tot een gelijkspel kwam het niet want er werd door beide partijen niet meer gescoord, einduitslag dus nipt verloren met 1-2.

Vorig seizoen trof FC Twente ook al een Frans team, Olympique Lyonnais, maar door die ploeg werden de Enschedese vrouwen min of meer overlopen. Nog steeds is er maar 1 doel voor de BeNe League kampioen en dat is WINNEN op Franse bodem. De return in Parijs staat op 15 oktober geprogrammeerd.

Klik op lees meer voor een kort verslag, verslag FC Twente en commentaar trainer Arjan Veurink en Complete Statistieken ....................>>>> Voor complete fotoreportage klik links menu Foto albums > Champions League

Momentje geduld tabbladen worden geladen!

Kort verslag

Kort verslag VVNED

Reeds in de 10e minuut opende PSG via Aslanni de score, 9 minuten later stond het 0-2 via Cruz Traña, dit was tevens de ruststand. In de 61e minuut scoorde Ellen Jansen de aansluitingstreffer zodat het weer uitermate spannend werd. Over de gehele wedstrijd genomen was PSG iets meer doelgerichter dan FC Twente, de Franse speelsters schoten 5 keer op doel tegen FC Twente 3x. Naast doel was de verhouding, Twente 3x en PSG 2x. Van beide partijen kregen 2 speelsters een gele kaart. FC Twente wisselde 1 speelster, Maayke Heuver maakte in de 59e minuut haar rentree in het team, zij kwam erin voor Marthe Munsterman. voor FC Twente nu de taak om in Frankrijk de overwinning te behalen, het is moeilijk maar niet onmogelijk.