A+ R A-

Langs de lijn bij topper 1D

Reporter Andrew Jacobs was zondagmiddag aanwezig in Zuid-Limburg bij de Topper in de 1e klasse v.v. Amstenrade - SV Venray. De thuisploeg stond op de 1e plaats met 3 punten voorsprong op de gasten uit Noord-Limburg.

Op een droge maar niet echt warme zondagmiddag begonnen v.v. Amstenrade en SV Venray aan de topper in de 1e klasse D. In de 6e minuut was er een vrije trap voor SV Venray waarbij Elisa van Knippenberg de bal naast het doel schoot. Lees meer...

Be Quick'28 1 wint van SSS

Op een zonnige zaterdagmiddag, 18 graden maar lekker in het zonnetje begonnen Be Quick'28 en SSS aan de topper in de Hoofdklasse voorafgaand door muziek uit de speakers, "ik ben een Zwollenaar, een echte Zwollenaar".
We zijn in de 4e minuut met een kans voor SSS waarbij de bal in het strafschopgebied kwam maar een Zwolse verdedigster de bal niet weg kon krijgen en toen was het Rowena Ondaan die met een zacht tikje de bal over de doellijn schoot en zo stonden de meiden uit Klaaswaal op een snelle 0-1 voorsprong.

Lees meer...

Ter Leede 2 onderuit tegen Jong ADO Den Haag

Reporter Andrew Jacobs heeft er afgelopen zaterdag een dagje Sassenheim op zitten. Zo zag hij eerst de hoofdklasse-wedstrijd Ter Leede 2 tegen Jong ADO Den Haag en daarna was het de beurt aan de topklasse-wedstrijd Ter Leede 1 - Fortuna Wormerveer.

Op een zonnige maar ook wat winderige zaterdagmiddag begonnen Ter Leede 2 en Jong ADO Den Haag aan de wedstrijd. Het duurde niet erg lang voordat de eerste kans al te noteren viel: in de eerste 10 minuten was het Ter Leede 2 wat de klok sloeg.

Lees meer...

Terechte winst voor Ter Leede 1

Op het mooie hoofdveld en eveneens mooie sportpark begonnen Ter Leede en Fortuna Wormerveer aan hun wedstrijd. Het was even aftasten wat te doen in deze wedstrijd maar na 10 minuten viel dan toch de eerste kans te noteren en die was voor de gasten uit Wormerveer, zo was er een misverstand in de verdediging van Ter Leede waarbij Yentl Abbing op doel afliep en schoot maar haar schot werd gered door Ter Leede goalie Melissa van der Wiel.

Lees meer...

Een droom voor de neutrale toeschouwer

Wat een wedstrijd Bayer04 Leverkusen – SGS Essen 4-5.

Derby in het Rijnland, een steeds veelbelovende wedstrijd, meestal pas beslist in de allerlaatste minuten. SGS Essen heeft 3 Punten, uit 2 partijen (verloren bij 1FFC Frankfurt, gewonnen tegen SC Sand). Bayer04, een beetje verrassend, slechts 1 Punt, zwaar verloren in Sand (4-0) en 0-0 thuis tegen USG Jena.

Lees meer...