A+ R A-

Wel of geen doelpunt ?

Reporter Andrew Jacobs was ook zondag bij een wedstrijd, ditmaal in de hoofdklasse B zondag tussen Someren en FC Berghuizen. Na afloop sprak hij met beide trainers, zie verderop de interviews op deze website.

De wedstrijd was 10 minuten bezig of daar diende zich de eerste kans voor SV Someren aan. Carin Maas schoot de bal op doel, deze werd een makkelijke prooi voor FC Berghuizen goalie Ellie van Houten.Er gebeurde een tijd niet echt veel totdat we aan de 22e minuut waren gekomen, Yvonne Swinkels van SV Someren schoot de bal hard naast het doel.

Lees meer...

Venijn zat in de staart

Barendrecht slaat toe in de laatste minuten

Onze reporter Andrew Jacobs was zaterdag in Amsterdam bij de wedstrijd SC Buitenveldert - bvv Barendrecht in de topklasse en had na afloop interviews met SC Buitenveldert trainer Don Koehorst en bvv Barendrecht trainer Egmond Blinker. Hier even een kort verslag van de wedstrijd wat kansen betrof.

 

Wedstrijd was net begonnen of Barendrecht liet gelijk zien waarvoor ze de reis naar Amsterdam hadden gemaakt, het was een schot van Cindy Smith die net naast het doel verdween. Daarna was er een lange bal van Lianne Bruijs op Sabrina Pocorni maar keepster Denise Koorevaar van SC Buitenveldert kon de bal nog net onderscheppen.

Lees meer...

FSG/Gezien.nl onderuit tegen Os Lusitanos

Door Petra van Zandvoort

FSG/Gezien.nl uit Sittard en Os Lusitanos uit Amsterdam startten op vrijdag 1 mei de titelstrijd om het kampioenschap van Nederland Vrouwen Zaalvoetbal. Voor deze play off finale geldt “the best of three”-regel. Dat betekent dat iedere wedstrijd een winnaar moet hebben en dat er een derde wedstrijd kan worden gespeeld. Bij een gelijke stand wordt verlengd en kunnen strafschoppen beslissend zijn. Omdat FSG/Gezien.nl in de reguliere competitie lager is geëindigd dan Os Lusitanos begon FSG/Gezien.nl met een thuiswedstrijd in de Stadssporthal in Sittard. Ongeveer 100 toeschouwers waren getuige van een vermakelijke wedstrijd waarin FSG/Gezien.nl weliswaar veel kansen kreeg, maar het slimme en ervaren Os Lusitanos op gedisciplineerde wijze de winst pakte. Lees meer...

FC Twente pakt de Dubbel

Op een droge maar koude woensdagavond in het Kyocera-stadion te Den Haag werd de bekerfinale gespeeld tussen de landskampioen FC Twente en titelverdedigster Ajax. Het werd een wedstrijd met veel doelpunten, uiteindelijk trokken de Tukkers terecht aan het langste eind en pakken eindelijk de KNVB Beker voor de 2e maal (laatste maal was in het seizoen 2007-2008). Een prijs die bij menig FC Twente speelster ontbrak!
Voor Ajax bracht het seizoen 2014-2015 geen prijs op! Klik op lees meer voor het wedstrijdverslag, foto serie en statistieken ........>>>>> 

 

Lees meer...

Getekende Danielle van de Donk, één assist, 4 goals

Laatste thuiswedstrijd in drie jaar Bene League voor PSV. Op bezoek Club Brugge, team dat er na dit jaar op het hoogste vlak helemaal mee ophoudt. Een gezapig zonnetje op deze 1 mei, feestdag in België, gewone werkdag in Nederland. PSV speelt in het jubileum blauw, Brugge voor de gelegenheid in het (Nederlandse) Oranje. Bij PSV is Danielle van de Donk opnieuw van de partij. Brugge laat, in het vooruitzicht van de Belgische Bekerfinale enkel sterkhouders rusten. Voor aanvang dient bezoekend coach Dieter Lauwers nog een wijziging aan te brengen, Tine De Caigny dient verstek te geven, in haar plaats start Ellen Lagrange.

Lees meer...