A+ R A-

Uitslagen en nabeschouwing Ronde 10 in Top en Hoofdklassen

Dit weekend stond ronde 10 op het programma. In de HK zondag weer volle winst voor t Zand, 30 uit 10 en Fortuna W. 28 uit 10 en nog steeds de 0 uit 10 voor Victoria Boys, lees gauw de nabeschouwing. 

In de Topklasse verliest koploper Ter leede met 1-0 van Jong ADO Den Haag en in de Hoofdklasse Zaterdag heel veel verschuivingen in de stand, alleen de top3 blijft ongewijzigd.......  lees verder in het artikel!

 

Lees ook  De Promotie en Degradatie regeling voor het nieuwe seizoen!

Dit artikel staat standaard op onze website onder Competities!

U kunt zelf een Statistische voorbeschouwing maken door simpel weg op het min tekentje te klikken waar straks de uitslag komt te staan!

 

Programmas

Top en Hoofdklassen - de aanvangstijden zijn gecheckt met Voetbal.NL

 

  

Uitslagen

Uitslagen Top

 

 

Uitslagen HK ZAT

 

 

Uitslagen HK ZON

 

Topklasse

Voorbeschouwing Topklasse 

1 Koploper te weten Ter Leede 1 met 22 punten, 3 punten voorsprong nu op runner-up Jong Telstar. Alle teams hebben punten en alle teams hebben een keer verloren.

 

Koploper Ter Leede gaat weer op bezoek, en ditmaal in Den Haag. De Jonge Talenten van ADO Den Haag, vroeger bij de start van de Eredivisie waren deze clubs met elkaar verbonden. Veel speelsters speelden zowel voor de groen/gelen als voor rood/gelen. Deze 2 teams hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld.
ADO staat 6 punten achter op de ranglijst, maar is wel de huidige nummer 3. Vorige week verloren ze kostbare punten van RKHVV.

 

Nummer 2 Jong Telstar liet vorige week verrassend punten liggen tegen de nummer 11, Barendrecht. Deze zaterdag zullen ze het niet makkelijker krijgen, want de bezoekende team, Saestum verloor ook vorige week van de koploper en zoekt naar de nodige punten voor de aansluiting. Ook deze teams hebben elkaar nog niet eerder bespeeld.

 

Nummer 4, Buitenveldert steeg vorige week na de overwinning op DTS met stip. Ze staat 7 punten achter op Ter Leede. Ditmaal gaan ze op bezoek bij debutant Woezik die 9e staat. Ook hier weer teams die elkaar niet kennen. Woezik moet punten scoren om uit de gele zone zien te komen. Buitenveldert ziet graag de 3 punten mee gaan naar Amsterdam !

 

Nummer 6, Wartburgia speelt thuis tegen nummer 12 Eldenia met een verschil van 8 punten op de ranglijst. Vorig seizoen wist Wartburgia beide duels te winnen en in beide duels 4 goals te scoren!!! Eldenia die trainersproblemen heeft, zal de mouwen moeten opstropen en omhoog kijken. Met 3 punten zou dit heel mooi zijn.

 

Nummer 7, DTS Ede, de kampioen van vorig jaar, dus eigenlijk wel een beetje beneden hun stand op de ranglijst gaan op bezoek bij RKHVV. Die verrassend vorig week de punten in Den Haag pakte. Ze hebben elkaar 8 maal ontmoet, waarvan DTS er 5 won. RKHVV wist twee maal te winnen en eenmaal werd het gelijk.

 

Een derby in de regio tussen Barendrecht en RVVH. De nummers 11 en 10, dus winst is voor beiden zeer belangrijk. Vier maal troffen ze elkaar in de Hoofdklasse. RVVH heeft er 2 van gewonnen en 2 duels eindigden gelijk.


 

Uitslagen Topklasse

 


Nabeschouwing

Koploper Ter Leede had het vandaag zwaar in de uitwedstrijd tegen Jong ADO Den Haag. Jong ADO Den Haag kwam op een 1-0 voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Ter Leede kreeg nog een penalty toegewezen maar deze werd  naast geschoten. Ter Leede blijft koploper  en Jong ADO Den Haag 3e. Nummer 2 Jong Telstar won net als Jong ADO Den Haag met 1-0. Saestum werd zonder punten naar huis gestuurd. Jong Telstar blijft 2e maar heeft nu net zoveel punten als koploper Ter Leede. Saestum stond en blijft 5e.

Voor Buitenveldert stond de uitwedstrijd tegen Woezik op het programma. Buitenveldert besliste de wedstrijd eigenlijk al voor rust want toen stond het al met 1-5 voor. De eindstand werd 2-7. Buitenveldert blijft 4e en Woezik ondanks dit verlies blijft 9e. Wartburgia kreeg Eldenia op bezoek en moest toezien dat Eldenia met de 3 punten naar huis ging, het werd 1-3. Wartburgia zakt hierdoor van de 6e naar de 7e plaats en Eldenia is van de laatste plaats af en staat nu 11e.

DTS Ede wist 3 punten te pakken bij RKHVV, het won met 1-2. DTS stijgt een plaatsje naar de 6e plek en RKHVV blijft op de 8e plaats staan. Barendrecht kreeg RVVH op bezoek, en wist 3 punten in eigen huis te houden. Het werd 3-2. Barendrecht stijgt hierdoor van de 11e naar de 10e plaats. RVVH zakt van de 10e naar de laatste plaats.

 

 


Stand Topklasse

 


HK ZAT

Voorbeschouwing Hoofdklasse Zaterdag  

 

Koploper RCL na 9 duels nog steeds ongeslagen aan de leiding. Deze zaterdag op bezoek in Klaaswaal bij SSS, de nummer 3. Dit wordt ook de 3e wedstrijd tussen beiden en helaas voor SSS, RCL won ze allebei met veel goals aan beide kanten! Zeven in elk duel!

 

Nummer 2, VIOD gaat op bezoek in Zwolle, bij de nummer laatst HTC. Het wordt het 7e duel tussen beiden. HTC heeft nog nooit van VIOD gewonnen, maar wie weet vorige week pakte HTC de punten ook van de Talenten van Heerenveen! Driemaal werd het gelijk en driemaal won VIOD. VIOD speelt voor de achtereenvolgende week tegen een team uit Zwolle!

 

Nummer 4, Oranje Nassau verloor vorige week van de koploper. De nummer 5, de Talenten van Heerenveen ontvangt hen op Skoatterwald. 2 Punten verschil op de ranglijst. Oranje Nassau wist in het seizoen 2013-2014 niet van Heerenveen te winnen. Van de 2 duels won Heerenveen er eentje en eentje eindigde gelijk. Heerenveen verloor vorige week best wel verrassend van HTC.

 

De nummer 6, Ste.Do.Co gaat op bezoek bij Sporting'70, de nummer 8. De teams kennen elkaar niet. Verschil op de ranglijst bedraagt slechts 2 punten!

 

Nummer 7, Jong PEC Zwolle, ontvangt nummer 11 Ter Leede 2. Dit wordt het 5e duel tussen beiden. Jong PEC wist drie van de vier duels te winnen, de statistieken staan aan hun kant. Ook hier slechts een 2 punten verschil op de ranglijst!

 

Ook een cruciaal duel is die van IJzendijke en Be Quick'28. De nummers 10 en 9, en beiden 9 punten!!!! De teams kennen elkaar niet, 3 punten zijn dus heel belangrijk hier.

 

 

Nieuw zijn in deze klasse:

Heerenveen TT (gedegradeerd Top)

HTC Zwolle (kampioen 1B)

IJzendijke (gepromoveerd)

Sporting'70 (gepromoveerd)

Ste.Do.Co 1 (kampioen 1A)


Uitslagen HK Zaterdag

 

 


Nabeschouwing HK Zaterdag

Koploper RCL ging op bezoek bij de nummer 3 SSS en won hier met 2-4. Beide teams behouden dezelfde plaats. Nummer 2 VIOD verloor zeer verassend van HTC dat helemaal onderaan stond met 3-0. Door dit puntverlies staat RCL nu 6 punten los van VIOD, dat 2e blijft staan. HTC stijgt van de 12e naar de 10e plaats.

Oranje Nassau verliest van Heerenveen TT met 2-1. De teams wisselen hierdoor van plaats. Heerenveen TT staat nu 4e en Oranje Nassau 5e. Sporting'70 en Stedoco verdelen de punten, de eindstand werd 1-1. Ondanks dat beide teams een punt pakken, zakt Sporting'70 een plekje naar de 9e plaats en Stedoco zakt zelfs 2 plaatsen naar de 8e plaats.

Jong PEC Zwolle wint thuis met 3-1 van Ter Leede 2, hierdoor stijgt Jong PEC Zwolle naar de 6e plaats en Ter Leede 2 zakt helemaal naar de laatste plaats. IJzendijke deed zeer goede zaken tegen Be Quick'28. Ze wonnen met 3-2 en stijgen hierdoor van de 10e naar de 7e plaats. Be Quick'28 zakt naar de 11e plaats.

 


Stand HK ZAT

 

HK ZON

Voorbeschouwing  Hoofdklasse Zondag

Nog steeds 2 teams ongeslagen, 't Zand en RCL en 1 team met 0 punten Victoria Boys. Laatstgenoemde kreeg vorige week zelfs een oorwassing van 10-0. Zullen zij deze zondag thuis beter uit de startblokken komen? Wel, deze zondag moeten ze het opnemen, tegen jawel de koploper SC 't Zand. Ze hebben elkander 8 maal ontmoet. Vorig seizoen werd het nog 1-7, maar goed statistisch won Victoria Boys er 2, driemaal gelijk en driemaal won 't Zand.

Nummer 2, Fortuna Wormerveer met 2 punten achterstand ontvangt thuis Kolping Boys, de nummer 11. Dit wordt het 3e duel en de 2 voorgaande duels werd door Fortuna gewonnen. We verwachten ook niet dat de Fortunezen thuis punten zullen laten liggen.

Nummer 3, FC Eindhoven ontvangt thuis RKSV Nuenen de nummer 6. Echter laatstgenoemde heeft trainersproblemen, min of meer veroorzaakt door de clubvoorzitter als je de berichtgeving mag geloven. We hopen dat RKSV Nuenen een respectabel team op de been kunnen stellen. Eerder speelden ze tweemaal tegen elkaar, twee maal werd het 2-0, maar een ieder won er eentje!

Nummer 4, Venray gaat op bezoek bij Venlosche Boys de nummer 13. Tien punten verschil op de ranglijst. De Teams kennen elkaar niet.

Nummer 5, Sc Buitenveldert 2 gaat op bezoek in Someren, de nummer 10. 5 Punten verschil op de ranglijst. Dit wordt het 5e duel. Buitenveldert heeft er drie gewonnen en Someren eentje en dat was thuis op 19 april 2015.

Nummer 7, Maarssen speelt thuis tegen Fortuna'54 de nummer 12. De debutant tegen de degradant uit de Topklasse. 5 Punten verschil op de ranglijst, maar ook 5 plaatsen! De teams kennen elkaar niet.

Nummer 9, ontvangt thuis nummer 8, DSE. Prinses Irene is aardig opgeklommen naar de 9e stek. Vorige week dus een monsterzege op de nummer laatst. De teams kennen elkaar door en door. Dit wordt het 9e duel, waarvan 2x gelijk, 3x winst voor Prinses Irene en 3x winst voor DSE.

De redactie wenst iedereen succes met haar wedstrijd!

 

Nieuw zijn in deze klasse:

FC Eindhoven (gedegradeerd uit Top)
Fortuna Wormerveer (gedegradeerd uit Top)
Fortuna'54 (gedegradeerd uit Top)Kolping Boys (kampioen 1C)
vv Maarssen (gepromoveerd)
SV Venray (kampioen 1D)
Venlosche Boys (gepromoveerd)


Uitslagen HK Zondag

 

 


Nabeschouwing HK Zondag 

In de 10e ronde vandaag 4 streekderby,s t.w.; een Noord Hollandse, twee Brabantse en een Limburgse.
Alle teams hebben 10 rondes gespeeld. Na 10 rondes is 't Zand nog steeds zonder puntverlies, Fortuna Wormerveer nog steeds ongeslagen en Victoria Boys nog steeds zonder punten.
De kopgroep bestaat uit 2 teams: de nr. 1 heeft 30 punten uit 10 wedstrijden, de nr. 28 uit 10.
De bovenste middenmoot bestaat uit 3 teams, de nr. 3 heeft 20 punten, de nr. 4 heeft 19 en het 5e team op de ranglijst heeft 18 punten.
Dan komt de onderste middenmoot en die bestaat uit 7 teams, het verschil tussen nr. 6 Prinses Irene en nr. 12 Kolping Boys is maar 3 punten, Prinses Irene en Fortuna'54 stegen een plaatsje in de ranglijst.
Tot slot de staartgroep, die bestaat uit 2 teams, nr. 13 heeft 6 punten en de rode lantaarndrager heeft nog geen punten.
De clubs met Boys achter hun naam (Victoria, Venlosche en Kolping) bevinden zich alledrie in degradatiegevaar.


Koploper 't Zand reisde vandaag af naar Apeldoorn om tegen hekkensluiter Victoria Boys te spelen, het werd een 2-10 monsterzege van 't Zand, positief zijn de 2 gescoorde doelpunten van VB maar het blijft stijf onderaan staan met NUL punten.
De Noord Hollandse streekderby tussen het Wormerveerse Fortuna en Alkmaarse Kolping Boys speelde zich af in Wormerveer en werd met 4-0 gewonnen door Fortuna. Fortuna W. blijft 2e met 2 pnt. achterstand op 't Zand.
De eerste Brabantse streekderby vond plaats in Eindhoven, daar ging Nuenen op bezoek bij FC Eindhoven wat vervolgens thuis met 7-0 won.
In Limburg ook een derby, Venlosche Boys voetbalde thuis tegen Venray, de bezoekers wonnen met 2-3 en namen de 3 punten mee naar de buurgemeente.
Buitenveldert 2 ging op bezoek bij Someren, de Amsterdammers boekten een nipte 2-3 overwinning.
Maarssen moest het thuis opnemen tegen Fortuna'54 en verloor thuis met 2-4, Fortuna maakte met deze winst een sprong uit de degradatiezone en bivakkeert nu in de herkansingszone.
In Nistelrode werd de tweede Brabantse derby gespeeld namelijk Prinses Irene tegen DSE uit Etten Leur. Prinses Irene haalde ongenadig uit met een zevenklapper, DSE kon daar niets tegenover zetten, uitslag 7-0 voor PI.


Stand HK ZON

 

 

Info Periode titels

In de Topklasse hebben we geen periode titels. Alleen vanaf Hoofdklasse en naar onderen.

Op dit tabblad zullen wij U op de hoogte houden van de Periode winnaars.

 

Voor de klassen bestaande uit twaalf teams geldt (Hoofdklasse Zaterdag):

- Een eerste periode van acht wedstrijden (wedstrijddagen 1 tot en met 8).

- Een tweede periode van zeven wedstrijden (wedstrijddagen 9 tot en met 15).

- Een derde periode van zeven wedstrijden (wedstrijddagen 16 tot en met 22).

 

Voor de klassen bestaande uit veertien teams geldt (Hoofdklasse Zondag dus):

- Een eerste periode van acht wedstrijden (wedstrijddagen 1 tot en met 8).

- Een tweede periode van negen wedstrijden (wedstrijddagen 9 tot en met 17).

- Een derde periode van negen wedstrijden (wedstrijddagen 18 tot en met 26).

 


HK Zaterdag

1e periode = RCL Leiderdorp
2e peirode =
3e periode =

 

HK Zondag
1e periode = sc 't Zand
2e peirode =
3e periode =

 

1A
1e periode = SC Klarenbeek
2e peirode =
3e periode =

 

1B
1e periode = Heerenveense Boys
2e peirode =
3e periode =

 

1C
1e periode = Rigtersbleek
2e peirode =
3e periode =

 

1D
1e periode = Bavel
2e peirode =
3e periode =

 


Regelgeving Periode Titels

 

1. Regel 1 is de indeling, zie hierboven.

 

2. Na iedere periode wordt over die periode de stand opgemaakt. Het team dat in die periode de meeste punten heeft behaald, mag zich periodekampioen noemen. Eindigen in een periode teams gelijk, dan is het doelsaldo van de betreffende periode van doorslaggevende betekenis. Is dit ook gelijk, dan is het aantal doelpunten vóór beslissend. Is dit ook gelijk, dan volgt een beslissingswedstrijd c.q. een halve competitie.

 

3. Teams die al een periodetitel hebben verworven, kunnen geen volgend periodekampioenschap verkrijgen en dus niet deelnemen aan een beslissingswedstrijd c.q. halve competitie als genoemd onder lid 2.

 

4. Voor klassen die bestaan uit een even aantal teams met drie perioden geldt:

a. Als de periodekampioen van de eerste periode ook in de tweede periode bovenaan eindigt, dan wordt de nummer twee van de tweede periode aangemerkt als vervangende periodekampioen.

b. Eindigt de periodekampioen van de eerste en/of de tweede periode (of het als zodanig aangemerkte team) ook in de derde periode bovenaan? Dan wordt het eerstvolgende team in de periodestand van de derde periode dat nog geen periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt) beschouwd als de vervangende periodekampioen.

c. Als hiervoor op grond van het aantal punten in de periodestand meerdere teams in aanmerking komen, dan is het doelsaldo van de betreffende periode beslissend. Als ook het doelsaldo gelijk is, dan is het aantal doelpunten vóór beslissend. Als ook dit gelijk is, dan volgt een beslissingswedstrijd respectievelijk een halve competitie.

 

5. Regel 5 is voor oneven teams, niet van toepassing op de Hoofdklassen

 

6. a. Als de klassenkampioen of de promovendus tevens periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt ingevolge artikel 4 onder a of b of artikel 5 onder a), dan wordt het team dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt), als vervangende periodekampioen van de klassenkampioen aangewezen.

 

b. Als een periodekampioen (of als zodanig aangemerkt ingevolge artikel 4 onder a of b of artikel 5 onder a) niet kan of mag promoveren, dan wordt het team dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is (of als zodanig is aangemerkt), als vervangende periodekampioen aangewezen.


c. Als op grond van het aantal punten in de eindrangschikking van de volledige competitie hiervoor meerdere teams in aanmerking komen, dan is het doelsaldo van de oorspronkelijke competitie beslissend. Als ook het doelsaldo gelijk is, dan is het aantal doelpunten vóór beslissend. Als dit ook gelijk is, dan beslist het totale onderlinge resultaat (wedstrijdpunten, doelsaldo, doelpunten vóór). Als dit ook gelijk is, dan volgt een beslissingswedstrijd respectievelijk een halve competitie.


d. Voor het bepalen van het overnemen van de periodetitel van de klassenkampioen door het hoogst geplaatste team in de eindrangschikking, moeten allereerst alle kampioenen van de eerste, tweede en derde periode (bij klassen met een oneven aantal teams: het team dat wordt aangemerkt als winnaar van de derde periode) bekend zijn.


e. Wanneer tegelijkertijd sprake is van a en b, dan wordt eerst bepaald wie de periode overneemt van de klassenkampioen en daarna wie de periode overneemt van het team dat niet kan of mag promoveren.

 

7. Wanneer voor het bepalen van welk team de periodetitel opeist sprake is van een beslissingswedstrijd c.q. een halve competitie, geldt de volgende regeling:

 

a. Beslissingswedstrijd. Is in deze wedstrijd de stand na de reguliere speeltijd gelijk, dan volgt een verlenging van de wedstrijd conform de spelregels veldvoetbal. De verlenging bedraagt twee keer vijftien minuten, tenzij onder 2.14 van dit Handboek anders staat omschreven. Na vijftien minuten wisselen de teams van doel. Is na de verlenging geen beslissing verkregen, dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen, op de wijze zoals omschreven in de „Spelregels veldvoetbal‟.

 

b. Halve competitie. Als meer dan twee teams in aanmerking komen voor een periodetitel, dan volgt een halve competitie. Eindigen in deze halve competitie twee of meer teams gelijk, dan beslist het doelsaldo van deze halve competitie. Is ook dit gelijk, dan beslist het aantal doelpunten vóór. Is dit ook gelijk, dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen, op de wijze zoals omschreven in de „Spelregels veldvoetbal‟. In het geval tussen meer dan twee teams een beslissing moet worden verkregen door het nemen van strafschoppen, dan worden deze genomen op een bij besluit van het bestuur amateurvoetbal te bepalen wijze. Het voornoemde houdt in dat direct na afloop van iedere gespeelde wedstrijd de teams strafschoppen moeten nemen.

 

8. De wedstrijden uit de reguliere competitie die incidenteel zijn afgelast, blijven behoren tot de periode waarin zij oorspronkelijk waren vastgesteld.


9. De wedstrijden uit de reguliere competitie die „vooruit‟ worden gespeeld, blijven behoren tot de periode waarin zij oorspronkelijk waren vastgesteld.


10. Wedstrijddagen die algeheel zijn afgelast, blijven behoren tot de periode waarin zij oorspronkelijk waren vastgesteld.

 

11. a. Als een team een periodetitel heeft behaald en degradeert c.q. in de eindrangschikking belandt op de „herkansingsplaats‟, dan wordt het team dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is geweest (of als zodanig is aangemerkt) of klassenkampioen is, als vervangende periodekampioen van de betreffende periode aangewezen.


Als hiervoor op grond van het aantal punten in de eindrangschikking van de volledige competitie meerdere teams in aanmerking komen, dan is het doelsaldo van de oorspronkelijke competitie van doorslaggevende betekenis. Als ook het doelsaldo gelijk is, dan beslist het aantal doelpunten vóór. Als dit ook gelijk is, dan beslist het totale

 

Handboek competitiezaken amateurvoetbal 2016/‟17

P. 21
onderlinge resultaat (wedstrijdpunten, doelsaldo, doelpunten vóór). Als ook dit gelijkt is, dan volgt een beslissingswedstrijd respectievelijk een halve competitie.

 

b. Verenigingen die zich plaatsen voor de nacompetitie in enige klasse, kunnen niet aan de nacompetitie deelnemen als in alle poules van de naastgelegen hogere klasse al elftallen van deze vereniging uitkomen (zie ook KNVB.nl/Assist voor de promotie-/degradatieregelingen).
Een uitzondering hierop is van toepassing als al bij de start van de nacompetitie in deze bewuste klasse vaststaat dat het elftal van dezelfde vereniging in die hogere klasse is gedegradeerd, gepromoveerd of eventueel nog als „herkanser‟ kan worden aangemerkt.
Als een eventuele promotie of rechtstreekse degradatie nog afhankelijk is van een beslissingswedstrijd c.q. wedstrijdenreeks, dan is deze vereniging op dit lagere niveau uitgesloten van deelname aan de nacompetitie.


Het elftal dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is geweest (of als zodanig is aangemerkt) of klassenkampioen is, wordt dan als vervangende periodekampioen van de betreffende periode aangewezen. Als hiervoor op grond van het aantal punten in de eindrangschikking van de volledige competitie meerdere elftallen in aanmerking komen, dan is het doelsaldo van de oorspronkelijke competitie van doorslaggevende betekenis. Is ook het doelsaldo gelijk, dan beslist het aantal doelpunten vóór. Als ook dit gelijk is, dan beslist het totale onderlinge resultaat (wedstrijdpunten, doelsaldo, doelpunten vóór). Is dit ook gelijk, dan volgt een beslissingswedstrijd respectievelijk een halve competitie.

 

12. Mocht een team tijdens of na de competitie uitvallen, dan zal het bestuur amateurvoetbal beslissen over het vervolg. Het bestuur houdt daarbij rekening met verkregen rechten, waartoe zeker het predikaat periodekampioen behoort. In een competitie waar sprake is van drie perioden en waarbij een elftal gedurende het seizoen uit de competitie wordt genomen, worden de volgende uitgangspunten gehanteerd:

 

- Indien gedurende de eerste periode (en er nog geen winnaar van de eerste periode kan worden aangemerkt) een team uit de competitie wordt genomen, dan worden de perioden als volgt verdeeld:
Periode 1: eerste helft competitie
Periode 2: tweede helft competitie
Periode 3: eerstvolgende op de eindranglijst die nog geen periode heeft gewonnen

 

- Indien de eerste periodetitel is toegekend en een team uit de competitie wordt genomen, dan worden de perioden als volgt aangepast:
Periode 1: toegekend op basis van reguliere bepalingen
Periode 2: tweede helft van de competitie
Periode 3: eerstvolgende op de eindranglijst die nog geen periode heeft gewonnen

 

- Indien de eerste en tweede periodetitel zijn toegekend en een team uit de competitie wordt genomen, dan worden de perioden als volgt aangepast:
Periode 1: toegekend op basis van reguliere bepalingen
Periode 2: toegekend op basis van reguliere bepalingen
Periode 3: eerstvolgende op de eindranglijst die nog geen periode heeft gewonnen

 

13. Voor zover niet anders is bepaald, gelden de bepalingen van het Algemeen Reglement, het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal en de „Spelregels veldvoetbal‟, voor zover die van toepassing zijn.

 

14. In alle gevallen waarin niet is voorzien, beslist het bestuur amateurvoetbal.