Wedstrijdverslag: APGS - Arch.buro Nieuweboer | Ronde 7 | West I Zaal - 2010-2011
Print

APGS - Arch.buro Nieuweboer
3 6

Wedstrijddatum: vrijdag, 22 oktober 2010
Aanvangstijd: 18:10 u

APGS verliest thuis van Nieuweboer

Uit naar APGS is altijd een lastige wedstrijd. Nieuweboer begon de wedstrijd met veel balbezit. APGS maakte het veld heel klein waardoor het lastig voetballen was. Af en toe werden acties door de vrouwen uit Wervershoof te ver doorgevoerd waardoor doelpunten uitbleven. Toch kwamen Nieuweboer na ongeveer een kwartier spelen verdiend op voorsprong. Vrouw van de wedstrijd Linda Bos kreeg op eigen helft de bal van keepster Joyce Wouters en wat bedoeld was als voorzet vloog het doel in omdat het zicht van de keepster door Eline Keet belemmerd werd. Daarna kwam APGS er nog een paar keer uit en wist ook de 1-1 te maken vlak voor rust.

Na rust zagen we een beter spelend Nieuweboer. Al snel scoorde Eline Keet na een assist van Linda Bos. APGS bleef op eigen helft spelen maar Nieuweboer wist toch het gaatje te vinden en Mieke Bos maakte na wederom een assist van Linda Bos de 1-3. Even later maakt e Eline Keet de 1 - 4
Na de 1-4 begon APGS meer naar voren te spelen en scoorde 2 – 4. Na een fraai actie van Linda Bos scoorde Eline Keet  2- 5Vlak voor tijd werd het nog 3-5 en daarna 3-6 door Mieke Bos.

Nieuweboer:  Joyce Wouters, Madelon Keet, Eline Keet (3), Linda Bos (1), Mieke Bos (2), Annette Eickhof, Ilona Koomen
Coach: Pé Kuin, Rebecca Meijers