A+ R A-
Speellocatie: FC Twente Trainingscentrum | Eredivisie Veld 2017-2018

Print 

Gegevens Speellocatie
Adres: Nederland 

Club foto

FC Twente Trainingscentrum

Beschrijving

Met de auto

Vanaf stationsplein Enschede:
Verlaat het stationsplein en sla linksaf de Hengelosestraat op. Volg deze circa 6,7 kilometer tot de eerste stoplichten in Hengelo. Sla bij deze stoplichten linksaf, na 600 meter vind je aan je linkerhand de parkeerplaats en toegang tot het trainingscentrum (tegenover het Shell tankstation).

Vanuit richting Haaksbergen/A35:
Neem vanaf de A35 de afslag 'Haaksbergen/Hengelo-Zuid'. Je rijdt nu Hengelo binnen via de Haaksbergerstraat. Nadat je over het Twentekanaal bent gekomen, sla je bij de eerste stoplichten rechtsaf de Breemarsweg in. Na 3,5 kilometer deze weg te hebben gevolgd, vind je aan de rechterkant de parkeerplaats en toegang tot het trainingscentrum (tegenover het Shell tankstation).

Vanuit richting Oldenzaal/A1:
Verlaat de A1 via de afslag 'Hengelo-Noord' en ga bij het verlaten van de snelweg bij de stoplichten linksaf. Je komt nu Hengelo via de Hengelosestraat binnen. Bij de vierde stoplichten, na circa 2,3 kilometer, sla je linksaf de Beethovenlaan in. Nadat je 2,1 kilometer op deze voorrangsweg hebt gereden (welke automatisch over gaat in achtereenvolgens P.C. Hooftlaan, Laan van Driene en Kuipersdijk) en twee stoplichten bent gepasseerd, vind je aan de linkerkant de parkeerplaats en toegang tot het trainingscentrum (tegenover het Shell tankstation).


Met het openbaar vervoer

Vanaf busstation Enschede-Centraal:
1. Pak vanaf het busstation in Enschede streeklijn 3 richting Hengelo. Bij de eerste halte in de bebouwde kom van Hengelo (=halte Haverweg) stap je uit en loop je terug richting de zojuist gepasseerde stoplichten. Sla hier rechtsaf de Kuipersdijk op. Na 600 meter vind je aan je linkerhand de parkeerplaats en toegang tot het trainingscentrum (tegenover het Shell tankstation).

2. Neem de trein richting Hengelo en vervolg je route via één van de twee opties bij "Vanaf busstation Hengelo".

Vanaf busstation Hengelo:
1. Pak stadsbus lijn 10 richting Veldwijk. Stap uit bij halte Heraklesstraat aan de Breemarsweg. Volg deze voorrangsweg met de bocht mee. Na circa 400 meter vind je dan aan je rechterhand de parkeerplaats en toegang tot het trainingscentrum (tegenover het Shell tankstation).

2. Neem streekbus 9 richting Enschede en stap uit bij de halte Haverweg, welke tevens de laatste halte is in de bebouwde kom van Hengelo. Loop verder in de richting van de stoplichten en ga hier rechtsaf de Kuipersdijk op. Na 600 meter vind je aan de linkerkant de parkeerplaats en toegang tot het trainingscentrum (tegenover het Shell tankstation).

Bron tekst website FC Twente

Clubteams

Eredivisie 2008-2009 - FC Twente (TWE)

Eerste klasse B - 2009-2010 - Jong FC Twente (TWE)

Eredivisie 2010-2011 - FC Twente (TWE)

Hoofdklasse 2010-2011 - Jong FC Twente (TWE)

Topklasse 2011-2012 - Jong FC Twente (TWE)

Topklasse 2012-2013 - Jong FC Twente (TWE)

Topklasse 2013-2014 - Jong FC Twente (TWE)