A+ R A-

Sylvia Nooij overleden

Een verschrikkelijk bericht kwam bij ons binnen. ADO speelster en oud-international Sylvia Nooij is op 32-jarige leeftijd overleden. De verdedigster van ADO Den Haag en zesvoudig international kreeg zaterdag een epileptische aanval en heeft die niet overleefd.

De Redactie wenst haar familie en vrienden/kennissen heel veel sterkte met dit zeer onverwachte verlies. Er zijn geen woorden voor.



Nooij begon met voetballen bij DCG in Amsterdam en speelde daarna bij Buitenveldert en Ter Leede. In 2007 maakte ze na de invoering van de eredivisie de overstap naar ADO Den Haag waar ze een keer landskampioen werd en twee keer de KNVB-beker won.

In 2009 maakte ze haar debuut voor Oranje, in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Canada. Ze speelde in totaal zes wedstrijden voor Oranje.

bron www.nos.nl

 

Een uitgebreider artikel is te lezen op de website van de ADO Vrouwen, geschreven door Alex Scholte.
RIP Sylvia Nooij. Klik hier.

Bondscoach Sarina Wiegman: “Dit nieuws komt keihard aan en is moeilijk te bevatten. Ik heb vele jaren met Sylvia samengewerkt bij Ter Leede en ADO Den Haag. Ook een groot deel van de selectie kende Sylvia goed. We zijn geschokt en verdrietig. We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe.”