A+ R A-

Uitslagen Vrouwen Eredivisie Zaal

Uitslagen ronde 11 op 16 dec. 2016. Pernis was vrij, maar blijft met 21 punten uit 8 wedstrijden aan kop staan. 

Ook 21 punten maar dan uit 9 wedstrijden heeft Nieuw Roden, het won vanavond met 1-3 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. 
Op de 3e plaats staat Zuidoost United ook met 21 punten maar dan uit 10 wedstrijden, de ploeg uit Zuidoost won met 3-5 van Hovocubo.
Het slotoffensief was spannend in Wehl. Drachtster Boys heeft op een 1-4 winst gestaan, maar Gelre ging met een meevoetballende keeper spelen en dat resulteerde vrij snel in de 2-4 en 3-4. Met nog 4 minuten op de klok wordt de gelijkmaker gescoord en komt de thuisclub zelfs op een 5-4 voorsprong, maar de wedstrijd eindigde vlak voor tijd in een 5-5 gelijkspel. FC Gelre staat met 17 uit 10 op de felbegeerde 4e plaats en DFB staat met 16 uit 9 op de 5e plaats. De strijd om de 4e plaats zal tot de laatste wedstrijd aan toe spannend blijven. 
Ook Drs. Vijfje doet nog mee om de 4e plaats, het won vanavond met 6-3 van Team Alkmaar/Sportstars. 
Avanti/Keuning Advocaten – Pro Futsal Club werd een 2-5 overwinning voor PFC. 

 

Het vrijdagavond programma, 16 december a.s., kent een aantal duels die belangrijk zijn in de strijd om de vierde plaats. In de stand hebben op dit moment  8 ploegen een goed kans om mee te doen met de play-offs.

FC Gelre ontvangt in Wehl het team van Drachtster Boys. De Gelderse vrouwen staan als debutant op de 4e plek met 16 punten. De vrouwen uit Drachten vinden we daaronder met 15 punten. Het betekent dat winst voor beide ploegen een must is

 

Nabeschouwing

Nabeschouwing door Marius Privee

 

 

Voorbeschouwing

Door Marius Privee

Belangrijke duels in de vrouweneredivisie zaal

Het vrijdagavond programma, 16 december a.s., kent een aantal duels die belangrijk zijn in de strijd om de vierde plaats. In de stand hebben op dit moment  8 ploegen een goed kans om mee te doen met de play-offs.

 

FC Gelre ontvangt in Wehl het team van Drachtster Boys. De Gelderse vrouwen staan als debutant op de 4e plek met 16 punten. De vrouwen uit Drachten vinden we daaronder met 15 punten. Het betekent dat winst voor beide ploegen een must is.

 

Reiger Boys/Trefpunt Uitzendbureau speelt thuis tegen de nummer 2, KTP Nieuw Roden. Het team uit Heerhugowaard speelt een wisselend seizoen en heeft 13 punten. De bezoekers staan op een keurige 2e plek met 18 punten. Voor het thuisteam geldt dat winnen belangrijk is om de aansluiting te houden.

 

In Zwaag gaat Zuidoost United op bezoek bij Hovocubo. De thuisploeg verloor vorige week van vv Pernis. In de stand neemt de thuisploeg de 8e plek in met 11 punten. De Amsterdammers staan op de 3e plek met 18 punten.

 

Runner-up Drs. Vijfje reist naar Alkmaar voor de wedstrijd tegen de nummer 11, Team Alkmaar/Sportstars.  De Groningse studenten pakten vorige week 3 punten. Op dit moment staan de bezoeker op 13 punten. Bij winst komen zij dicht in de buurt van de play-off wedstrijden.

Avanti/Keuning Advocaten bindt de strijd aan met Pro Futsal Club. De debuterende vrouwen uit Stiens hebben 4 punten en staan op de 10e plek. De Apeldoornse vrouwen vinden we terug op de 9e plek.

 

Meidencompetitie O18

In Heerhugowaard spelen de meiden O18 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau tegen KTP Nieuw Roden. De thuisploeg won vorige week van Drachtster Boys. De Drentse formatie speelde in de eerste wedstrijd gelijk. Deze wedstrijd begint om19.45  in de Waardergolf.

 

 Lees ook Gids Eredivisie Zaal 2016-2017 met alle selecties, contactpersonen, sporthallen, geschiedenis etc.

 

 

Programma

Programma 16 december  2016

 

20.30 uur Wehl(Beatrix Centrum)          FC Gelre – Drachtster Boys
21.15 uur Heerhugowaard (Waardergolf)    Reiger Boys/Trefpunt Uitzendbureau – KTP Nieuw Roden
21.30 uur Zwaag ( De Opgang)             Hovocubo – Zuidoost United
21.30 uur Groningen (Aclo Sportcentrum)  G.S.F.V. Drs. Vijfje – Team Alkmaar/Sportstars
20.30 uur Stiens (It Gryn)               Avanti/Keuning Advocaten – Pro Futsal Club

 

Uitslagen

Uitslagen

 

 

Stand

Stand