A+ R A-

We willen ook bij de top 4 horen

Onze reporter Andrew Jacobs was vrijdagavond aanwezig in de eredivisie bij Achilles'29 - ADO Den Haag (0-4). Na de wedstrijd had onze reporter een interview met Priscilla Mesker van ADO Den Haag die met een schitterend doelpunt de 0-1 liet aantekenen.

Priscilla, jullie hebben hier met 0-4 gewonnen van Achilles'29, hoe vind je dat de wedstrijd verlopen is?

Priscilla Mesker: "We begonnen eigenlijk heel goed want we scoorden al in de 2e minuut en toen hadden we eigenlijk moeten doorzetten en maakten we het ons zelf moeilijk. De 2e helft begonnen we eigenlijk niet helemaal scherp want hun hadden gelijk de kansen en dat hebben we uiteindelijk goed opgepakt door dat hun de kansen hadden, scoorden wij eigenlijk en daarna gingen we erover heen".

Lees meer...

We zijn bezig met een proces en we maken heel veel stappen

Onze reporter Andrew Jacobs was vrijdagavond aanwezig in de eredivisie bij Achilles'29 - ADO Den Haag. Het werd 0-4 voor de gasten uit de Hofstad. Na de wedstrijd had onze reporter een interview met topscoorster Bonita Theunissen van Achilles'29.


Bonita, er staat nu 0-4 op het bord maar dat had toch helemaal niet gehoeven hé?

Bonita Theunissen: "Nee dat had zeker niet gehoeven, na rust krijgen we een aantal kansen. Je krijgt toch wel 3 redelijke kansen, maak je die alle 3 af dan sta je met 3-1 voor en dan krijg je een heel andere wedstrijd en dan moet ADO Den Haag natuurlijk komen want die willen ook heel graag punten pakken dus dan krijg je een heel andere wedstrijd". Lees meer...

We willen geen kampioen worden

Afgelopen zondag reisde onze reporter Andrew Jacobs nog noordelijker in Noord-Holland en hij was aanwezig bij Kolping Boys tegen Nuenen in Oudorp (Alkmaar ). Deze wedstrijd in de hoofdklasse zou op voorhand een mooie wedstrijd worden maar mooi werd het echter voor de gasten uit Brabant want ze wonnen deze wedstrijd vrij gemakkelijk met 1-8. Na de wedstrijd had onze reporter een interview met Trainer Jamel Rikkers van Kolping Boys.

0-4 in de rust dan is het eigenlijk al gelopen hé

Jamel Rikkers: "Ja daar ben ik het mee eens, we wisten natuurlijk niet wat we moesten verwachten van Nuenen. Buiten dat ze vorig seizoen 2e zijn geworden in de competitie dus we waren wel op onze hoede, voorzichtig aan de wedstrijd begonnen wat voor ons eigenlijk de 1e grote kans opleverde en we eigenlijk hier op voorsprong hadden moeten komen Lees meer...

Twee-luik met twee blije Achilles speelsters

Onze reporter Andrew Jacobs was vrijdagavond in de eredivisie bij Achilles'29- PEC Zwolle, de eerdere ontmoeting in Zwolle werd met 0-2 gewonnen door de Groesbeekse formatie. Vrijdag in Groesbeek was het wederom Achilles'29 dat deze wedstrijd won met 2 doelpunten verschil, deze keer werd het 3-1. De doelpunten van Achilles'29 werden gescoord door Michelle van der Laan, Bonita Theunissen en Joy Kersten die daar erg blij mee was en vrijdag haar 1e contract tekende. Voor Michelle van der Laan was er ook iets leuks, ze scoorde het 100e doelpunt van dit seizoen in de eredivisie, de treffer van PEC Zwolle werd gescoord door Maxime Bennink.

Na afloop had onze reporter een gesprek met Michelle van der Laan en Joy Kersten van Achilles'29. Lees meer...

Staat de platte kar al klaar?

Reporter Andrew Jacobs was dus op het complex van Fortuna Wormerveer waar hij zeer gastvrij werd onthaald. Hij sprak ook met Naomi Dijkman van Fortuna Wormerveer na winst op het andere Fortuna (4-1).

Vandaag met 4-1 gewonnen, hoe vind jij dat wedstrijd verlopen is?

Naomi: "We vergaten te voetballen, de goal viel maar niet dus toen werd het een beetje lastig. Op een gegeven moment begon het wel te lopen en toen begonnen we te scoren en toen ging het beter". Lees meer...

Drie-luik interview met PSV speelsters

Onze reporter Andrew Jacobs was vrijdag bij Achilles'29-PSV in Groesbeek en had gesprekjes na de wedstrijd met Vanessa Susanna, Nadia Coolen en Kirsten Koopmans, allen van PSV.

Vanessa Susanna, allereerst Gefeliciteerd met de 0-5 overwinning hier in groesbeek, hoe vind je dat de wedstrijd verlopen is?

 

Vanessa: "Ik denk dat wij over de hele wedstrijd gewoon de sterkste waren, in de 1e helft niet goed onze kansen afgemaakt maar in de 2e helft wel goed afgemaakt". Lees meer...

Wij gaan zeker meestrijden om die eerste plaats

Onze reporter Andrew Jacobs was zondag in Wormerveer bij de Hoofdklasse Zondag wedstrijd tussen de Fortunezen! Na afloop sprak hij met Esther de Brabander van Fortuna'54. Fortuna Wormerveer versloeg het andere Fortuna met 4-1.

 

Hoe jong was jij toen je bent begonnen met voetballen en waar heb je overal gespeeld?

Lees meer...

Waarom koos je voor Ajax?

Onze reporter Andrew Jacobs sprak met Davina Philtjens van Ajax die tevens in België bij de red Flames speelt.

 

Je komt van veelmalig Belgisch kampioen Standard Luik vandaan, waarom eigenlijk nu Ajax?

Davina Philtjens: "De ploeg sprak mij aan, dezelfde kleuren haha als Standard luik. Ik had een heel goed gevoel toen ik op gesprek ging bij Ajax en ik voel me hier wel goed dus ik heb wel de juiste keuze gemaakt". Lees meer...

Lekker de eerste punten zijn binnen

Na afloop van de Eredivisie wedstrijd Achilles'29-SC TElstar, had onze reporter Andrew een klein gesprek met matchwinner Suzanne Admiraal (foto) van Telstar. Lees het wedstrijdverslag hier. Je 1e reactie Suzanne op de winst partij tegen Achilles'29?

Suzanne Admiraal: Nou lekker, de eerste punten zijn binnen. We moesten misschien ook wel gewoon winnen hier en dat hebben we ook gewoon gedaan. Dus dat is wel een lekker gevoel".

Lees meer...

In gesprek met Amber Mutsaers

Onze reporter Andrew jacobs was vorige week vrijdag in Groesbeek bij de eredivisiewedstrijd Achilles'29 - Ajax die in 0-2 eindigde voor de Amsterdamse vrouwen. Na afloop had onze reporter een interview met Amber Mutsaers van Achilles'29. Door communicatiestoornis interview pas deze week geplaatst!

 

Jullie hebben vandaag met 0-2 verloren waar volgens vele Groesbeekse supporters bij de 0-1 toch wel een luchtje aan zat. Hoe vind jij dat de wedstrijd is verlopen?

Amber Mutsaers: "Natuurlijk heeft Ajax veel balbezit gehad, veel verdedigd maar we hielden het goed klein en Ajax kwam niet echt tot goede kansen. Wij kwamen er een paar keer gevaarlijk uit dus zonde van het verlies want we hebben wel goed gespeeld".

Lees meer...

In gesprek met Linda Dallmann

Onze reporter Andrew Jacobs was zaterdagmiddag in Duisburg bij de derby MSV Duisburg - SGS Essen. Het was de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Allianz Frauen Bundesliga. Andrew en nog 1026 andere toeschouwers zagen de gasten uit Essen vrij gemakkelijk met 0-3 winnen. Twee doelpunten vielen net voor en net na de rust en dan is het vonnis geveld. Het was Lea Schüller die in blessuretijd van de 1e helft de openingstreffer scoorde, net na de rust viel het 2e doelpunt wat gescoord werd door Linda Dallmann en de genadeklap was er voor MSV Duisburg toen Jacqueline Klasen de 0-3 voor haar rekening nam.

 

Na de wedstrijd had onze reporter een interview met Linda Dallmann die vrijdag haar 22e verjaardag vierde en de dag erna dus het 2e doelpunt voor haar rekening nam. Lees meer...