Wedstrijdverslag: ZVV Watervogels'64 - FSG/Gezien.nl | Ronde 3 | Eredivisie Zaal 2011-2012

Watervogels’64 / Noordstad – FSG 5-7
Voor de 2e keer in een week staan de teams tegenover elkaar, de spanning is van de gezichten af te lezen! Want ja ….. deze wedstrijd wil je winnen.
Direct na de aftrap zien we een felle strijd op het veld, het eerste schot van FSG op het doel van Watervogels wordt recht in de handen van Anita geschoten. Nog in de zelfde minuut is Monica d’r mannetje supersnel en scoort ze de 0-1 nadat ze Anita vakkundig uitgespeeld heeft.

De aanvallen gaan over en weer maar net als maandag zien we dat Watervogels ongelukkig in de afwerking is, het schot van Manon gaat over en Jiska schiet recht in de handen van de keepster.
Een aanval van FSG wordt teniet gedaan door een sterk stukje verdedigen van Aaike, waarna de meiden weer in de aanval gaan. Maar ook nu lukt het niet om de bal in het doel te prikken, de keepster kan de bal telkens nog net aantikken. In de 14e minuut is Shirley  Tessa de baas en weet ze de bal in het doel te punteren 0-2.
Watervogels werkt vervolgens hard maar krijgt niet wat het verdient en gaat met een 0-2 achterstand de kleedkamer in.

Na de rust wordt er wederom een foute pass rap afgestraft en staat de 0-3 op het bord. In de 27e minuut is het Monique die op aangeven van Manon de 1-3 binnen tikt, direct daarna scoort FSG de 1-4 en nog in de zelfde minuut weet Aaike de 2-4 erin te knallen. Na wederom een mooie aanval van Watervogels ziet Jiska haar schot in het zijnet belanden, dit is jammer want WV komt weer wat terug in de wedstrijd.

In de 32e minuut komt de pass van Monique en weet Jiska haar eerste doelpunt erin te schieten 3-4. Nu is de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd maar al rap ziet Anita de 3-5 in haar doel verdwijnen. Er wordt over en weer wat geprobeerd, we zien goede aanvallen en diverse overtredingen maar tot een 10 meter trap komt het niet. Met nog 2 minuten op de klok Knalt Aaike na een pass van Monique de 4-5 binnen maar er komt direct een tegentreffer 4-6 en vlak daarna wordt ook de 4-7 binnen de palen geschoten.

De laatste minuut is super spannend, Tessa weet de 5-7 nog te scoren maar daarna is het tijd en moet Watervogels toe zien hoe FSG de overwinning binnen haalt.

Locatie: Sporthal Sportlaan te Den Helder

Foto's van deze wedstrijd vind je het foto album Eredivisie Zaal, zie links in het menu Foto albums.