A+ R A-

Coöperatie Eredivisie Futsal Vrouwen verplaatst

De oprichting van de  Coöperatie Eredivisie Futsal Vrouwen (CEFV) tijdens de finale wedstrijd aankomende vrijdag is uitgesteld .
Het was lastig om op korte termijn nog de notariële akte bij de notaris te laten passen. Ook was de tijd te kort om alle clubs aanwezig te laten zijn bij dit moment. Het is de bedoeling om dit aan het eind van de maand te doen.

 

Coöperatie  Eredivisie Futsal Vrouwen (CEF)

Naar alle waarschijnlijkheid zal aan het einde van deze maand de oprichting plaatsvinden van de Coöperatie Eredivisie Futsal Vrouwen (CEFV). Dit is een initiatief van de clubs en door de oprichting van deze organisatie willen zij meer samenwerken op gebieden als marketing, communicatie en ontwikkelen van vrouwenzaalvoetbal. Het voorlopige bestuur bestaat uit Annette van de Weijden, Anet Lablans en Tom van Mierlo. De Eredivisie vrouwen is gestart in seizoen 2011 - 2012 en is op weg een stabiele competitie te worden. Dit jaar wilden 4 Hoofdklassers de stap naar de top van het Vrouwenzaalvoetbal maken. In de UEFA is in de afgelopen periode gesproken over een EK voor de vrouwen in 2019.