Wedstrijdverslag: Excelsior/Barendrecht - FC Twente | Ronde 3 | Eredivisie Veld 2017-2018

Excelsior/Barendrecht - FC Twente
0 6
(0 : ) (1 : )

Wedstrijddatum: vrijdag, 22 september 2017

Ruime nederlaag voor vrouwen Excelsior Barendrecht

De vrouwen van Excelsior Barendrecht hebben in de eredivisie een ruime nederlaag moeten slikken. Voor eigen publiek was FC Twente met 0-6 te sterk.

In de eerste helft ging het nog wel naar behoren met het team van Sander Luiten en was de ruststand in Barendrecht 0-1. In de tweede helft ging het alsnog flink mis, zoals dat eerder in het seizoen ook al gebeurde tegen de vrouwen van PSV.

Na drie speelrondes in de eredivisie wachten de vrouwen van Excelsior Barendrecht nog op hun eerste punt en staat het met een doelsaldo van 2-17 onderaan.

FC Twente Vrouwen boekt ruime zege op Excelsior Barendrecht

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond de competitie hervat met een ruime overwinning op Excelsior Barendrecht. Tegen de nieuwkomer in de Eredivisie Vrouwen werd met 0-1 gerust door een goal van Licia Darnoud. Ellen Jansen bracht de score op twee goals verschil na een klein uur spelen. Daarna waren Sherida Spitse, twee keer Ellen Jansen en Joëlle Smits trefzeker waardoor er met 0-6 gewonnen werd.

Voor Anne Bhagerath was het een speciaal duel. Met nog ruim tien minuten te spelen maakte de Oldenzaalse haar officiële debuut voor FC Twente Vrouwen.

Scoreverloop
41′ 0-1 Licia Darnoud
56′ 0-2 Ellen Jansen
84′ 0-3 Sherida Spitse
87′ 0-4 Ellen Jansen
89′ 0-5 Joëlle Smits
90′ 0-6 Ellen Jansen