Wedstrijdverslag: FC Twente - Heerenveen | Ronde 4 | Eredivisie Veld 2017-2018

Wedstrijddatum: vrijdag, 29 september 2017
Aanvangstijd: 20:30 u
Speellocatie: Sportpark Slangenbeek

FC Twente Vrouwen speelt gelijk tegen sc Heerenveen

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond met 1-1 tegen sc Heerenveen gelijkgespeeld. Het duel was een uur later begonnen door het ontbreken van arbitraal kwartet. Door onweer werd ook nog eens de wedstrijd in de 37e minuut kort gestaakt. In de extra tijd van de eerste helft bracht Sherida Spitse uit een vrije trap haar ploeg op voorsprong. Gezien het veldoverwicht had de ruststand hoger kunnen uitvallen. Vroeg in de tweede helft kwam Heerenveen op gelijke hoogte. Daarna werd er ondanks de druk op de goal van de Friezen niet meer gescoord waardoor er slechts een punt gehaald werd deze avond.

Scoreverloop
45+1 1-0 Sherida Spitse
54′ 1-1 sc Heerenveen