Wedstrijdverslag: ZVV Watervogels'64 - FC Plubos | Ronde 18 | West I Zaal - 2010-2011

ZVV Watervogels'64 - FC Plubos
3 1

Wedstrijddatum: vrijdag, 04 februari 2011
Aanvangstijd: 18:45 u

Watervogels meldt zich als titelkandidaat

Plubos mocht vrijdagavond in een goedgevulde sporthal in Den Helder aantreden tegen kampioenskandidaat Watervogels.

Het grootste deel van de eerste helft was Watervogels duidelijk de bovenliggende partij. Watervogels had veel meer balbezit en wanneer Plubos de bal veroverde ,wist ze deze nauwelijks in de ploeg te houden. Daarom mocht Plubos van geluk spreken dat het bij rust nog maar 2-0 was.

De tweede helft was het ineens een hele andere wedstrijd; Plubos kwam steeds meer onder de druk uit en wist goede kansen te creëren. Toch was het Watervogels dat op 3-0 wist te komen door een doelpunt van Tessa Oud. Plubos wist daarna iets terug te doen. Ilja van der Deure gaf de bal goed voor op Deborah Cordes, die goed binnenschoot. In de laatste fase waren er nog kansen van beide kanten, maar er werd niet meer gescoord.