A+ R A-

Uitslagen Eredivisie Zaal ronde 20

 Nog 2 speelrondes te gaan en de top 4 is bijna bekend wie de play offs in zullen gaan.

 

 

 

Nabeschouwing

Nabeschouwing door Marius Privee

 

 

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing door Marius Privee

 

 

 Vanavond speelt KTP Nieuw Roden, de nummer 3 , tegen de koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools. Om de play offs te halen moeten Zuidoost United, FC Gelre en Drs. Vijfje de drie punten mee naar huis nemen

Koploper vv Pernis is al verzekerd van de play offs.. De bezoekers hebben 43 punten uit 17 wedstrijden. Nieuw Roden staat 3e met 37 punten en een wedstrijd minder. Voor beide ploegen is de rangschikking van belang. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 3 – 3.

Team Alkmaar/Sportstars krijgt FC Gelre op bezoek. Bij de Alkmaarders zijn enkele speelsters geblesseerd. De bezoekers staan op de 4e plek met 30 punten uit 17 wedstrijden en maken kans op de 4e plek. De nummer 5, Zuidoost United, heeft drie punten minder, maar ook een wedstrijd minder. In Wehl won FC Gelre met 4 – 3.

Zuidoost United heeft nog steeds uitzicht op het spelen van de play offs. Op bezoek komt Avanti/Keuning Advocaten. De promovendus uit Stiens staat op de 10e plek. De Friezinnen verloren thuis met 1 – 5.

In Zwaag spelen Hovocubo en Drs. Vijfje tegen elkaar. Hovocubo speelt een wisselend seizoen en vinden we terug op de 8e plaats. De studentes hebben nog steeds een kleine kans om mee te doen aan strijd om het Nederlands kampioenschap. De Groningse vrouwen staan op plaats 6 en hebben 26 punten uit 17 wedstrijden. Thuis wonnen de bezoekers met 7 – 1.

Pro Futsal Club en Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau verloren dit seizoen te veel punten om in de top te spelen. De thuisploeg verraste dit jaar door in de beker en in de competitie te winnen van de landskampioen. De vrouwen uit Heerhugowaard hoopten op een plek bij de eerste vier, maar slaagden niet.Thuis wisten zij met 3 – 2 te winnen.

 Lees ook Gids Eredivisie Zaal 2016-2017 met alle selecties, contactpersonen, sporthallen, geschiedenis etc.

 

 

Programma

Programma 

 

 

 

 

 

Uitslagen

Uitslagen

 

 

 

Stand

Stand