Drachtster Boys Kampioen KNBV Beker Zaal

In de Sporthallen Zuid te Amsterdam won Drachtster Boys de Bekerfinale met 3-2 van KTP Nieuw Roden en veroverde daarmee de KNVB Beker Zaal.
Na de gelijkmaker van KTP Nieuw Roden scoorde Drachtster Boys binnen 1 minuut de 2-1 en 3-1, met toen nog 10 minuten te gaan op de klok werd de wedstrijd door DFT beheerst uitgespeeld en bleef de 3-1 op het scorebord staan.
Doelpuntenmakers: DFT 1-0 Jesse Prijs, KTP 1-1 Amber Bandringa, DFT 2-1 Jesse Prijs, DFT 3-1 Lotte Donath. VVNED feliciteerd Drachtster Boys met dit behaalde kampioenschap.

Wil jij vrijdagavond lekker vanaf je eigen bank of bed naar de Beker Finale Zaal kijken tussen Drachtster Boys en KTP Nieuw-Roden? Dat kan! Er is een livestream , klik op lees meer voor de link.
Even wat wedstrijdinfo: de wedstrijd begint om 19:00 uur te Amsterdam (Sporthallen Zuid). Drachtster Boys heeft al tweemaal in de finale gestaan en KTP Nieuw Roden trad vorig jaar als debutant in de Eredivisie Zaal. Beide ploegen hebben dit seizoen hun thuiswedstrijd gewonnen. Hoe zal het hen dan vergaan op vreemde bodem? Klik op lees meer voor de livestream.