Uitslagen Ronde 6 in Eredivisie Veld

Zondagmiddag ADO Den Haag - PSV 2-1, doelpunten komen in de avond te zien op NOS sport. Vrijdagavond scoorde FC Twente 7x en Achilles'29 scoorde niet. PEC Zwolle benutte een penalty en een ingestudeerde korte corner, Excelsior/Barendrecht scoorde niet. In Alkmaar scoorde Ajax op slag van rust uit een corner en na rust viel de 2e goal, vv Alkmaar scoorde niet..  Ajax heeft door de winst de koppositie overgenomen van PSV, maar zondag spelen PSV en ADO Den Haag tegen elkaar....

Nabeschouwing

Lees de wedstrijdverslagen !

FC Twente scoorde 7x en Achilles'29 scoorde niet. PEC Zwolle benutte een penalty en een ingestudeerde korte corner, Excelsior/Barendrecht scoorde niet. In Alkmaar scoorde Ajax op slag van rust uit een corner en na rust viel de 2e goal, vv Alkmaar scoorde niet..

Op zondag werd de wedstrijd ADO Den Haag  - PSV gespeeld. De ruststand van 2-1 was tevens de eindstand.

ADO is door deze winst nu heel fier naast Ajax aan de leiding gekomen beide teams hebben 5 wedstrijden gespeeld. Ook FC Twente heeft 11 punten maar heeft een wedstrijd meer gespeeld.

Voorbeschouwing

De aanvangstijden van de vrijdagavond is 19:30 uur.

Vrij is SC Heerenveen

Ajax - VV Alkmaar
Locatie AZ Alkmaar, veld naast het AFAS-stadion

Voor de 14e maal ontmoeten de teams elkaar, althans voorheen heette VV Alkmaar, SC Telstar.
Uitgaande van die naam, won VV Alkmaar slechts eenmaal uit die 13 duels.
Ajax daarentegen wist er 10 op hun naam te schrijven en tot twee keer kwam het tot een gelijkspel.

Ajax moest deze week zonder 7 internationals trainen, dit kwam door de interland break, maar ook door het bezoek van de EK-Selectie
aan Premier Rutte en de Koning!
Of Ajax klaar is voor de strijd, moeten we afwachten!

Ajax staat 2e en VV Alkmaar 5e.

Let op de locatie is weer gewijzigd, het nieuwe complex van Alkmaar is nog niet klaar.
Toegang is gratis!

FC Twente  - ACHILLES'29
Locatie: Sportpark Slangenbeek

FC Twente staat 4e en heeft al wat punten gemorst. Achilles'29 staat 8e.
Driemaal eerder stonden ze tegenover elkaar en FC Twente won alledrie.

PEC ZWOLLE - EXCELSIOR/BARENDRECHT
Locatie: MAC 3 Park Stadion

Teams kennen elkaar niet.
Het laatste duel van PEC werd uit bij Ajax verloren 12 dagen geleden.
Daarvoor behaalde het team 4 punten.
Excelsior/Barendrecht is de debutant en nog zoekende in deze competitie.

Blessure nieuws
Zoï van de Ven zal voorlopig helaas niet meer in actie komen voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. De speelster van ons vrouwenteam raakte onlangs geblesseerd in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Inmiddels is bekend dat ze haar voorste kruisband heeft afgescheurd. ,,Ik weet dat het een lange en zware revalidatie wordt, maar ik ben 1000 procent gemotiveerd om sterker terug te komen’’, laat zij op haar Instagrampagina weten.
Bron website Excelsior

ADO DEN HAAG - PSV

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 29 oktober 2017
Aanvang: 14:00 uur
Locatie: Car Jeans Stadion te Den Haag

De koploper PSV gaat op bezoek bij ADO. Beide clubs stonden zeventien keer eerder tegenover elkaar.
Beiden wonnen er 7 en de overige drie duels eindigden gelijk.
Vorig seizoen won ADO Den Haag Vrouwen drie van de vijf onderlinge confrontaties, allemaal in het eigen stadion.

PSV begon het seizoen met een klinkende overwinning en boekte voor de interlandweek na drie gelijke spelen een nipte thuiszege op concurrent FC Twente. Met negen punten uit vijf wedstrijden staat de club uit Eindhoven bovenaan de Eredivisie. ADO Den Haag Vrouwen heeft één punt minder, maar heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed. Met twee overwinningen op rij heeft ook de Residentieclub veel vertrouwen getankt richting de topper van aanstaande zondag.

64e min. 0-2 Linda Bakker

Klik hieronder op de uitslag dan volgt er indien aanwezig, een Wedstrijdverslag!