A+ R A-

Leo, we missen je

Vorig jaar op woensdag 3 februari werd Leo Soeters geopereerd aan zijn hart, dat hij daar niet uit zou komen, dat had niemand verwacht. Op vrijdagavond 5 februari 2016 overleed hij,op 54-jarige leeftijd. Tot op de dag van vandaag kan ik er niet bij en mis hem enorm. Niet alleen ik, maar velen met mij. Nog wekelijks worden er berichtjes achter gelaten op zijn facebook pagina. Leo was dan ook een hele lieve man, een tikkeltje eigenwijs maar wie niet, maar zo oprecht. En dan heb ik het nog geeneens over wat hij het liefst deed, nee ik heb niet over een hapje bij McDonalds, maar het fotograferen.

 

Leo begon voor ons al vrij snel te fotograferen, met een piepklein digitaal cameraatje maakte hij mooie foto's van Reiger Boys. Waarschijnlijk na gesprekken met onze toenmalige huisfotograaf wijlen Simon Dekker, schafte Leo een grotere camera en lens aan, en die lenzen werden almaar groter en groter. Leo reed, net zoals Simon, kriskras door het land om het vrouwenvoetbal via zijn lens vast te leggen. Niet alleen de voetbalvelden bezocht hij maar ook in de vele sporthallen was hij te vinden.

 

Dat ik dagelijks aan hem denk, komt door de vele foto's die ik bijna dagelijks van hem zie.

 

Leo, het ga je goed daarboven. Ik wens je ouders veel sterkte vandaag, want zij zullen je nog veel meer missen dan wij allen bij elkaar.