A+ R A-

Goed nieuws rond Daphne Koster

Donderdag straalde ze al tesamen met Manon Melis op tv na het behalen van de finale. Maar er is nog meer goed nieuws over Daphne Koster. De 36-jarige oud-international en net haar schoenen aan de wilgen gehangen, blijft verbonden aan haar clubliefde Ajax, want ze heeft van Ajax een nieuw dienstverband gekregen. Ze gaat meelopen op allerlei afdelingen binnen de club.
Naast dit goede nieuws heeft ze in de privesfeer ook wat te melden, Daphne is in verwachting van haar 2e kindje. De Redactie feliciteert Daphne Koster met de gezinsuitbreiding.

 

Zowel Daphne Koster als Anouk Hoogendijk kregen vrijdag een afscheidswedstrijd aangeboden door Ajax op de Open Dag. Zie hier de beelden:

 

Voor meer nieuws omtrent Daphne surf naar haar management website http://www.teamwass.eu/


Meelopen en leren
De komende periode wil Koster zien hoe het zit met het wel en wee binnen de club. ,,Ik krijg de kans om mee te lopen op verschillende afdelingen, zoals sponsering en evenementen. Ook bij de vrouwenafdeling en in het management van de club zal ik meelopen. Ik hoop zo te leren, mee te denken binnen de club en uiteindelijk te bepalen wat ik zelf het allerleukst vind. Ik ben heel erg nieuwsgierig en vind dit een unieke kans,” aldus de in Den Haag geboren Koster.