A+ R A-
Wedstrijdverslag: Dansschool Biersteker - ZVV Watervogels'64 | Ronde 9 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

Dansschool Biersteker - ZVV Watervogels'64
0 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 05 november 2010
Aanvangstijd: 20:05 u


 Samenvatting

Nipte nederlaag voor Biersteker tegen Watervogels

Na 3 weken was het weer de grote wedstrijd tussen Dansschool Biersteker en Watervogels. Deze keer helaas voor het publiek in de B hal, omdat operette vereniging Cecilia  afgelopen zaterdag
 6-11-10 haar 100 jarige bestaan zou vieren, en men druk met de voorbereidingen bezig was.
Het spelen in de B hal nam toch wel iets van de gebruikelijke spanning en sfeer weg. Geen tribunes. Het publiek moest langs de muren staan. Het was doods in de hal, en dat had ook zijn weerslag op de wedstrijd.
Het was toch weer Dansschool Biersteker die de eerste kans kreeg, maar de vrije trap van Marintha Louwe ging net naast. Het zelfde gebeurde even later met een schot van Monique van der Rijst. Ook zag Isolde Stam, die na een lange blessure tijd er weer fit  uitzag, een vlammend schot van haar gestopt door de weer goed keepende Jesca Willemsen. Ook Jolanda Peters wist op knappe wijze schoten te stoppen van Bianca Zeeman en Myra Wijngaarden. In de 24e minuut stopte ze ook nog een keihard schot van Marintha Louwe, maar de wisselstand bleef 0-0.
In de tweede helft trok Watervogels gelijk van leer. In de 1e minuut was het weer Isolde Stam, die jesca Willemsen tot een zeer goede redding dwong. Gelijk gevolgd door een geweldige knal van spelmaakster Monique van der Rijst. Maar ook dit geweldig schot werd gestopt door Jesca Willemsen. In de 5e minuut werd uit een scrimmage 2 maal achtereen op het doel van Jesca Willemsen geschoten. Beide keren wist ze de bal te keren. Maar de derde keer had ze pech, want het schot van de jarige Manon Roosjen veranderde iets van richting, en was toen niet meer te stoppen door Jesca Willemsen. Dus 0-1 voor Watervogels. Dansschool Biersteker begreep, dat ze er alles aan moesten doen, om de stand een beter aanzien te geven. Maar moest toch toezien dat Manon Roosjen en Monique van der Rijst beiden nog een keer net over de lat schoten. Bij Dansschool Biersteker kreeg Daisy Oosterink een goede kans, maar haar schot werd gestopt door Jolanda Peters.
Even later zette Sharon Kok goed voor, maar Daisy Oosterink, kon de bal niet lekker raken, en de bal ging naast. Ook Sharon Kok schoot nog een keer rakelings voor langs. Aan de andere kant was het Chantal Hendriks, die iedereen te snel af was, maar het was weer Jesca Willemsen die Dansschool Biersteker in de race hield. In laatste minuut dacht iedereen, dat het toch nog gelijk zou worden. Sharon Kok onderschepte achterin de bal, en kon alleen op Jolanda Peters af. Haar schot was echter net niet scherp genoeg, en Jolanda Peters kon de bal keren. De eindstand bleef dus 0-1.

Opstelling Dansschool Biersteker:
Jesca Willemsen(doel), Stefanie Hand, Marintha Louwe, Bianca Webeling, Myra Wijngaarden,
Daisy Oosterink, Sharon Kok en Bianca Zeeman.

Opstelling Watervogels:
Jolanda Peters (doel), Monique van der Rijst, Isolde Stam, Chantal Hendriksen, Tessa Oud, Angela Maasland, Manon Roosjen(1x) en Aaike Verschoor.