A+ R A-
Wedstrijdverslag: Os Lusitanos - Arch.buro Nieuweboer | Ronde 13 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

Os Lusitanos - Arch.buro Nieuweboer
3 5

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: woensdag, 01 december 2010
Aanvangstijd: 20:00 u


 Samenvatting

Veel publiek bij topper in de zaal

In een goede gevulde zaal in Wervershoof speelden de vrouwen van Nieuweboer tegen OS Lusitanos, de nummer 1 en 2 in de competitie, tegen elkaar.

Met speelsters als Shirley Smith, Gilanne Louwers, Susan Bakker bij de bezoekers en bij de thuisploeg met Eline Keet, Rebecca Meyers en Linda Bos was het zeker een interessante ontmoeting.

Voorzichtig begonnen beide ploeg. Os Lusitanos liet de thuisploeg het spel maken en wist ook op voorsprong te komen, Eline keet en Mieke Bos schoten op het houtwerk voor Nieuweboer. Het was Eline Keet die de vrouwen uit Wervershoof naar een 2-1 voorsprong schoot. Ondanks goed keeperswerk van Joyce Wouters scoorden de bezoekers de 2 - 2.

Nieuweboer, gesteund door het publiek zocht de aanval en Linda Bos scoorde de 3-2, maar Os lusitanos schoot snel daarna de 3- 3 in de touwen. In de 18e minuut scoorde Rebecca Meyers de 4 -3.

De Amsterdamse vrouwen besloten de keepster te vervangen door een speelsters en zochten de aanval. Veel kansen en schoten werden onschadelijk gemaakt door goed keeperswerk. Een counter van Nieuweboer rondde Eline Keet fraai af (3-5).

Door deze overwinning neemt Nieuweboer de kop positie in met vier punten voorsprong. Volgende week is de volgende kraker in Den Helder tegen Watervogels.