Wedstrijdverslag: ZVV Watervogels'64 - SV Lake Valley | Ronde 2 | Eredivisie Zaal 2012-2013

ZVV Watervogels'64 - SV Lake Valley
4 2
(3 : ) (1 : )

Wedstrijddatum: vrijdag, 14 september 2012

Verslag van Lake Valley

LAKE VALLEY DAMES VERLIEZEN VAN WATERVOGELS ‘64

De dames van Lake Valley hebben afgelopen vrijdagavond de eerste competitie wedstrijd gespeeld in den Helder tegen Watervogels ’64. Helaas werd er met 4-2 verloren, wat gezien de wedstrijd een terechte uitslag was.

In verband met blessures speelden Jessie Philipsen, Yvon Gerrits en Marisa van Eeuwijk niet mee.

In de 1e minuut is er al gelijk een goede kans voor Lake Valley, maar Judith Rouwenhorst kan de bal net niet binnen tikken bij de 2e paal. Daarna is het Watervogels dat het betere van het spel heeft en kansen weet te creëren. Dit resulteert in de 1-0 voor de thuisploeg. Niet veel later een corner die goed binnen word geschoten, 2-0. Lake Valley komt er niet aan te pas en na een 1:2 aan de zijkant komt er iemand van de thuisploeg recht vrij voor de goal wat de 3-0 betekent. Er volgt een Time Out aangevraagd door Lake Valley. Net voor de pauze is het Djarmelza van Putten die een vrije trap binnen schiet en de 3-1 aantekent.

Na de rust een feller Lake Valley, maar ondanks de strijdlust volgen er niet echt kansen om tot scoren te komen. Watervogels scoort uit een vrije trap de 4-1 en de wedstrijd lijkt gespeeld. Lake Valley gaat 10 minuten voor tijd met een meevoetballende keeper spelen en dit heeft bijna meteen success, maar helaas komt de punter van Ilse Hennen terug van de paal in de handen van de keepster. Beau Nellissen krijgt nog een kans bij de 2e paal, maar ook deze kans gaat er niet in. 2 minuten voor tijd is het Kim Bankers die uit een klutz de 4-2 weet aan te tekenen. Dit is tevens de eindstand.

Vrijdag 21 september staat de 1e thuiswedstrijd op het programma tegen de winnaar van de supercup Pernis. Aanvang  in sporthal de Wetteling is om 21:30.

Scoreverloop (3-1) 4-2

Watervogels: 1-0  2-0  3-0  4-1

Lake Valley: 3-1 Djarmelza van Putten, 4-2 Kim Bankers