Wedstrijdverslag: FC Twente - VV Alkmaar (voorheen Telstar) | Ronde 18 | Eredivisie Veld 2015-2016

FC Twente - VV Alkmaar (voorheen Telstar)
8 1
(3 : ) (1 : )

Wedstrijddatum: vrijdag, 19 februari 2016

Monsterscore FC Twente Vrouwen op sc Telstar

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond een ruime overwinning geboekt op sc Telstar. Na een 3-1 ruststand werd in de tweede helft nog vijf keer gescoord. Ellen Jansen nam drie goals voor haar rekening. Fieke Hendriks en Maxime Bennink maakten hun debuut. Bennink luisterde haar debuut op met een doelpunt.

Ellen Jansen scoorde de openingstreffer waarna Stefanie van der Gragt de score verdubbelde. Telstar scoorde de aansluitingstreffer met nog tien minuten te spelen in de eerste helft. Binnen de minuut bracht Maayke Heuver het verschil echter weer op twee. In de tweede helft was het opnieuw Ellen Jansen die met twee goals de tussenstand op 5-1 zette. De score liep vervolgens op naar 8-1 door Lenie Onzia, Maayke Heuver en Maxime Bennink.

Scoreverloop
18’ 1-0 Ellen Jansen
30´ 2-0 Stefanie van der Gragt
34’ 2-1 sc Telstar
35’ 3-1 Maayke Heuver
53’ 4-1 Ellen Jansen
58’ 5-1 Ellen Jansen
67’ 6-1 Lenie Onzia
71′ 7-1 Maayke Heuver
83′ 8-1 Maxime Bennink

Opstelling  Adan, Roetgering, van der Gragt (85′ van den Goorbergh), Hendriks, Erman, Munsterman, Onzia (76′ Bennink), Roord, R. Jansen (76′ Ellouzi), Heuver en E. Jansen