Besloten oefenwedstrijd België vs Nederland

De besloten oefenwedstrijd Belgie tegen Nederland is met 1-2 gewonnen door de Oranje Leeuwinnen. Het was geen officiele wedstrijd, deze was ingelast omdat Denemarken voor de officiele oefenwedstrijd op 15 september afbericht had gegeven. Maar gelukkig werden onze zuiderburen op zo een korte termijn bereid gevonden om tegen ons te oefenen. De Belgen wilden ook graag oefenen in het kader van hun voorbereiding op de kwalificatiewedstrijd tegen Moldavie met uiteindelijk doel een ticket te winnen voor het WK in Frankrijk.

Reeds in de 3e minuut kwam Oranje uit een corner via een kopdoelpunt van Anouk Dekker op een 0-1 voorsprong. In de 21e minuut verdubbelde Shanice vd Sanden de score en in de 54e min. maakt Tine de Caigny voor Belgie de aansluitingstreffer.