A+ R A-

Uitzwaaiwedstrijd Oranje Leeuwinnen

Oranje speelt uitzwaaiwedstrijd tegen Estland
Het Nederlands vrouwenelftal speelt voor vertrek naar het wereldkampioenschap in Canada nog een oefenwedstrijd in eigen land. Op woensdag 20 mei komen de OranjeLeeuwinnen op het Kasteel van Sparta Rotterdam in actie tegen Estland. Aftrap van het duel is 19.00 uur. Kaarten zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB-webshop (OnsOranje.nl), bij Primera en in de fanshop van Sparta Rotterdam. Het Kasteel in Rotterdam biedt plaats aan 10.599 toeschouwers. Klik op lees meer voor kaartverkoop details!

 


Het is de eerste keer dat de OranjeLeeuwinen en het Estlandse vrouwenelftal tegen over elkaar staan. Eerder speelde Nederland in de WK-voorbereiding thuis tegen Thailand (7-0), het toernooi om de Cyprus Cup en de oefenwedstrijden tegen IJsland (2-1 verlies) en Noorwegen (3-2 winst).

 

Bondscoach Reijners: “We hebben een aantal uitwedstrijden gespeeld in onze voorbereiding. Het is leuk voor de fans en voor het team dat wij voor het WK nog een wedstrijd in Nederland spelen. We hopen natuurlijk op een volle bak, een fantastische sfeer en een goede wedstrijd.”

 

Het Nederlands vrouwenelftal maakt over twee maanden haar debuut op het WK dat van 6 juni tot en met 5 juli wordt gehouden. Oranje is ingedeeld in poule A samen met Nieuw-Zeeland, Canada en China. Het vertrek naar Canada staat gepland op zondag 24 mei. Dan vliegt het Nederlands elftal naar Toronto voor een trainingskamp van een week. Op 1 juni arriveren de OranjeLeeuwinnen in Edmonton, waar op 6 en 11 juni de poulewedstrijden tegen Nieuw-Zeeland en China op het programma staan. Op 15 juni wordt het laatste groepsduel tegen Canada afgewerkt in Montreal.

 

Kaartverkoop Nederland - Estland
Woensdag 20 mei 2015, aftrap 19.00 uur
Sparta Stadion, Rotterdam


Kaarten voor Nederland - Estland zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl), bij Primera en in de fanshop van Sparta Rotterdam. Het betreft vrije verkoop, er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50.

 

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop (OnsOranje.nl) of te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.