Wedstrijdverslag: FC Twente - Heerenveen | Ronde 19 | Eredivisie Veld 2015-2016

2 0
(1 : ) (0 : )

Wedstrijddatum: vrijdag, 26 februari 2016

FC Twente Vrouwen verslaat sc Heerenveen

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen gewonnen. Op het complex van ATC ’65 in Hengelo won de formatie van trainer Arjan Veurink met 2-0 van de Friezen.

FC Twente Vrouwen begon goed aan de wedstrijd. In de vierde minuut kopte Maayke Heuver de openingsgoal binnen. Enkele minuten later leek Jill Roord de 2-0 te scoren, maar zij werd teruggefloten wegens buitenspel.

Beide ploegen creëerden niet veel kansen in de eerste helft, zodat de teams met een 1-0 stand gingen rusten. Na een klein uur spelen rondde Renate Jansen een mooie voorzet van Kristina Erman  en zorgde daarmee voor de tweede Twentse treffer.

FC Twente Vrouwen – sc Heerenveen Vrouwen 2-0 (1-0)

Scoreverloop  04′ Heuver 1-0  58′ R. Jansen 2-0

Opstelling FC Twente Vrouwen: Ubachs, Roetgering, Kerkdijk, Munsterman, Erman, Heuver, R. Jansen, Roord, E. Jansen, Hendriks, Onzia (60′ Bennink).