A+ R A-

Drs. Vijfje wint van koploper Pernis

Drs. Vijfje haalt uit naar vv Pernis, het won vanavond met maar liefst 6-2 van de koploper. Vrijdag 3 feb. stond voor drs Vijfje de belangrijke inhaalwedstrijd tegen koploper vv Pernis/ Barcelona Soccer School op het programma. De studentes hebben een sterk seizoen dit jaar. Om in aanmerking te komen voor de 4e plek is het belangrijk dat de 3 punten in Groningen blijven. De ploeg van Jappie de Vries is de nummer 5 met nu 22 punten uit 13 wedstrijden. De nummer 4, Drachtster Boys, vergaarde reeds 25 punten uit 12 wedstrijden. De landskampioen blijft bovenaan staan met 30 punten uit 12 wedstrijden.

Om 21.30 uur startte het duel uit speelronde 4 in het Aclo Sportcentrum in Groningen. Op 7 oktober 2016 werd dit duel afgelast wegens autopech van Pernis!

 

Nabeschouwing

Landskampioen vv Pernis verliest verrassend van drs Vijfje

De inhaalwedstrijd tussen drs Vijfje tegen vv Pernis/Barcelona Soccer school werd een daverende verrassing. De koploper in de Eredivisie moest het tegen een sterk verdedigende thuisploeg opnemen. Tjitske Anouk Sikma opende de score uit een counter. De bezoekers zetten aan en kregen kansen, maar scoorden niet.

Na rust scoorden Annebel ten Broeke en Arte Brueren de 3 - 0. Een verrassing hing in de lucht. De Rotterdammers besloten om met een meespelende keepster te spelen. Dit pakte niet goed uit. Arte Brueren en Tessa Spijker zorgden zelfs voor 5 - 0. De bezoekers scoorden de 5 - 1 maar het is Annebel die gelijk weer 6 - 1 scoorde. Uiteindelijk werd het 6 -2. Door deze overwinning blijven de Groningse vrouwen in de strijd om de 4e plek.

 

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing door Marius Privee

 

Inhaalduel eredivisie vrouwen zaal

Vrijdag staat voor drs Vijfje de belangrijke inhaalwedstrijd tegen koploper vv Pernis/ Barcelona Soccer School op het programma. De studentes hebben een sterk seizoen dit jaar. Om in aanmerking te komen voor de 4e plek is het belangrijk dat 3 punten in Groningen blijven. De ploeg van Jappie de Vries is de nummer 5 met 19 punten uit 12 wedstrijden. De nummer 4, Drachtster Boys, vergaarde reeds 25 punten uit 12 wedstrijden. De landskampioen staat bovenaan met 30 punten uit 11 wedstrijden.

Om 21.30 uur start het duel in het Aclo Sportcentrum in Groningen

 

 

 

 Lees ook Gids Eredivisie Zaal 2016-2017 met alle selecties, contactpersonen, sporthallen, geschiedenis etc.

 

 

Programma

Programma 

 

 

 

Uitslagen

Uitslagen

 

 

 

Stand

Stand