A+ R A-

Samenwerking LadiesFutsal#14 en Liona Soccer

Ladies Futsal #14 gaat samenwerken met het eerste vrouwenvoetbal kledingmerk, Liona Soccer. Een initiatief van voormalig Ajax speelster en international Leonne Stentler. “Ladies Futsal #14 is een heel tof initiatief dat qua ambities natuurlijk heel mooi overeenkomt met Liona Soccer. Dat we dan ook de handen ineen kunnen slaan vind ik echt top.“

 

Met de samenwerking geeft Ladies Futsal #14 een krachtige kick off voor de verdere invulling van Futsal & Fashion. Naast gezelligheid & sportiviteit staat ook de charme van het vrouwenvoetbal hoog in het vaandel tijdens de activiteiten van Ladies Futsal #14.

 

“We zoeken gericht naar partners, sponsoren en krachtige iconen en initiatieven die het vrouwenvoetbal en de activiteiten rondom Ladies Futsal #14 nóg specialer maken” legt initiatiefneemster Jonneke Schuurbiers uit. “Zo hebben we een geweldige gastredactie weten te strikken voor een minimagazine rondom het toernooi in januari.

 

Bijzondere vrouwen die allemaal iets met voetbal hebben, zoals Leonne Stentler zelf natuurlijk, maar ook een internationaal model met haar (voetbal)roots in Zeeland en een Ajax speelster die regelmatig in Zeeland is. Daarnaast stelt Glamour Magazine een aantal geweldige goodiebags samen, rijdt er een matchende Fiat 500 actie auto rond en komt er nog veel meer leuks…”.