Wedstrijdverslag: SV Lake Valley - Arch.buro Nieuweboer | Ronde 1 | Eredivisie Zaal 2011-2012

Door Frank Brands

De dames van SV Lake Valley hebben een prima debuut gemaakt in de Eredivisie. Thuis in sporthal de Wetteling werd het 2-2 tegen Architektenburo Bob Nieuweboer.

In de 1e helft wird er 1x gescoord door de gasten na een pass richting 2e paal was de stand 0-1. Dit was tevens de ruststand. De organisatie bij de Lake Valley stond goed en er werden zelf ook enkele mogelijkheden gecreërd, maar helaas voor de rust nog zonder resultaat.

In de 2e helft was het 1e gedeelte daarvan voor de gasten, maar keepster Linsey Philipsen pakte enkele goede ballen en zo kon Lake Valley in de wedstrijd blijven en zelfs de gelijkmaker maken. Een onderschepping van Marije Jager wird door haar zelf afgerond met een punter in de lange hoek. (1-1). Hierna geolfde het spel op en neer en kon het alle kanten op. Met nog 2.30 minuut op de klok waren het de gasten die scoorde en wederom op voorsprong kwamen. (1-2) De wedstrijd leek gespeeld, maar de thuisploeg ging er vol voor en 9 seconden !!!! voor tijd was er de beloning. Jessie Philipsen pakte de bal af van een tegenstander en schoot op doel, het schot wird nog wat van richting veranderd en het was raak. (2-2) Wat een vreugde en blijdschap !!!! In de laatste seconden gebeurde er niks mee en dus bleef het 2-2.

Een erg knap begin van de dames van SV Lake Valley !!!! Volgende week Vrijdag 16 September wordt er gespeeld in Sittard tegen FSG/Roerdalen de einige derby dit jaar.