A+ R A-

Ter Leede wint Gramsbergen

Het 21e Plus internationaal vrouwenvoetbaltoernooi is gewonnen door Ter Leede uit Sassenheim, zij wonnen het A-toernooi nu voor de 4e keer op rij, een unieke prestatie. Ter Leede was met 4-1 te sterk voor het Duitse Tusa ’06 Dusseldorf.

Het B-toernooi is gewonnen door v.v. Berkum en het C-toernooi door ZVV ’56 2 uit Apeldoorn.

 

Na een aantal wedstrijden op vrijdag vanaf 18.00 uur startte het toernooi op zaterdagmorgen om 8.20 uur. Na een mooi openingsfeest in de grote feesttent op vrijdagavond stonden de teams zaterdagochtend weer op tijd op het veld om de resterende wedstrijden te spelen. Het was een prima voetbalweertje met een graad of 20. Tijdens de finale was er zon en konden de toeschouwers en speelsters die al uitgevoetbald waren onder het genot van een drankje genieten van 3 prachtige finales op sportpark ’t Hoge holt.
 

 

 

De door de scheidsrechters beoordeelde prijzen voor sportiefste teams zijn gewonnen door v.v. Baardwijk (A-toernooi), NVC Naarden (B-toernooi) en IJsselmeervolgels (C-toernooi). De prijzen voor de beste speelsters gingen naar Lize Lotte Welz van s.c. Buitenveldert (A-toernooi), Frida Bremer van Unicum (B-toernooi) en Amber Meijerink van Hardenberg ’85 (C-toernooi). Tot beste keepsters werden verkozen Richelle Boesenkool van v.v. de Weide (A-toernooi), Romana van Meerland van OSV Amsterdam (B-toernooi) en Sanne Groenewegen van v.v. SEP 3 (C-toernooi). Het funtoernooi op zondag, met diverse voetbalgerelateerde spelen, werd gewonnen door OSV Amsterdam. 2e werd SEP 1 uit Delft en 3e s.c. ’t Gooi uit Hilversum.

 

Aan het toernooi namen 37 ploegen uit heel Nederland en Duitsland deel. Zo’n 600 speelsters en begeleiders verbleven enkele dagen in Gramsbergen. Ze logeerden op bungalowpark ’t Hooge Holt en in tenten op het trainingsveld. Op het openingsfeest werd een mascottewedstrijd gehouden, deze is gewonnen door Eenrum Kloosterburen. Zij waren allen verkleed in boerenoverals en boerenkieltjes, aangevoerd door iemand verkleed als Yvon Jaspers van het tv-programma Boer zoekt vrouw. 2e is geworden v.v. Bruchterveld en 3e was s.v. Gramsbergen.

 

A-toernooi: 1: Ter Leede, 2: Tusa 06 Dusseldorf , 3: SC Buitenveldert, 4: VV de Weide, 5: Bruchterveld, 6: Baardwijk, 7: RKVV Velsen, 8: FC Purmerend.

 

B-toernooi: 1: VV Berkum, 2: Longa ’30, 3: Eenrum 1, 4: TSV Klausdorf, 5: VV Helpman, 6: SVZW, 7: VV Maarssen, 8: SV Gramsbergen, 9: OZC, 10: HHC Hardenberg, 11: SWZ BOSO, 12: Unicum, 13: NVC, 14:OSV, 15: VV Sep 1&2, 16: VV Bergentheim.

 

C-toernooi: 1: ZVV ’56, 2: SV Alliance ’22, 3: IJsselmeervogels, 4: CVS Vios, 5: HRC ‘ 14, 6: Hardenberg 85, 7: SC t Gooi 2, 8: SP Teuge, 9: VVH Velserbroek, 10: VV Bruchterveld 2, 11: VV Holwierde, 12: Eenrum 2, 13: VV Sep 3.

 

Voor foto’s zie website www.sv-gramsbergen.nl/ivt en www.facebook.com/vrouwentoernooi.gramsbergen

 

04-06-2016 : 600 vrouwen op toernooi Gramsbergen

 

Aanstaande vrijdag wordt op sportpark ’t Hoge Holt in Gramsbergen weer  afgetrapt voor het jaarlijkse 3-daagse Plus internationaal vrouwen voetbal toernooi van Sportvereniging Gramsbergen. Dit toernooi heeft in de loop der jaren een zeer bekende naam opgebouwd en de organisatie probeert dan ook ieder jaar het succes van het jaar ervoor weer te evenaren.

Na groot succes vorig jaar wordt er ook dit jaar weer met een A,B en C-toernooi wordt gespeeld. De jaren ervoor was er alleen een A- en een B-toernooi. Alle klasses (van topklasser tot vijfdeklasser) mogen meedoen aan dit prachtige toernooi. De hoogst spelende teams komen uit  in de A-poule, de laagst spelende teams vanzelfsprekend in de C-poule. Er doen dit jaar in totaal 38 teams mee op de vrijdag en zaterdag en veel van deze teams doen ook mee aan het funtoernooi op de zondag.

 

Wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag staan vaak onder leiding van een bekende eredivisiescheidsrechter, het is nog een grote verrassing wie dit jaar zal fluiten. De 1e poulewedstrijden starten vrijdag om 18.00 uur. De officiële opening van het toernooi is vrijdagavond om 21.00 uur in de feesttent, hierbij is ook weer een mascottewedstrijd met prijzen. Daarna is er een muziek met bekende regionale DJ EJB.

 

Op zaterdagavond is er een grote feestavond met de bekende regionale DJ’s Mica en Dontella . Er wordt net als vorig jaar weer gewerkt met polsbandjes om te zien wie 18 jaar of ouder is, zo is het voor de barmedewerkers en beveiligers in 1 oogopslag te controleren wie er alcohol mag en wie niet. Verder zal er weer een pinautomaat aanwezig zijn op het sportpark.

Het funtoernooi op zondag is niet verplicht voor de teams maar wel erg leuk om aan mee te doen. Hier gaan de teams de strijd met elkaar aan in verschillende spellen zoals bubble-voetbal en levend tafelvoetbal op de sportvelden wat vaak hilarische momenten oplevert.

 

De organisatie heeft er weer heel veel zin aan en hopen u aankomend weekend te zien op sportpark ’t Hoge Holt.

 

Zie ook de website: www.sv-gramsbergen.nl/ivt