post

Eredivisie | PEC Zwolle Vrouwen ontvangt koploper

Vrijdag 22 november speelt PEC Zwolle Vrouwen om 19.30 uur thuis tegen PSV Vrouwen, de koploper uit de Eredivisie Vrouwen. De kaarten voor deze wedstrijden vlogen de voorbije dagen over de toonbank. Donderdagavond stond de teller al op 3000!

PEC Zwolle Vrouwen – PSV Vrouwen
Vrijdag 22 november, 19.30 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Ongeslagen reeks

Ondanks dat het jonge team van trainer/coach Joran Pot dit seizoen geen rol van betekenis speelt in de top van de Eredivisie Vrouwen, is het team aan een goede reeks bezig. Sinds 13 september werd er namelijk niet meer verloren. Tegen VV Alkmaar Vrouwen, sc Heerenveen Vrouwen, Excelsior Barendrecht Vrouwen en landskampioen FC Twente Vrouwen werd gelijkgespeeld, terwijl vorig week in Den Haag de eerste zege van het seizoen werd behaald (1-2).

Tussendoor werd er ook nog twee keer gewonnen van Excelsior Barendrecht in de eerste ronde van de Eredivisie Cup.

Kaartverkoop en koopavond

Een stunt tegen de koploper is in dat opzicht dus helemaal niet ondenkbaar. Extra support is daarbij van groot belang en aan die oproep werd massaal gehoor gegeven. Begin deze week werd de grens van 2000 kaarten al bereikt en inmiddels staat de teller op 3000.

Al vanaf €3,- ben je erbij en als seizoenkaarthouder kun je in de PEC Zwolle Fanshop zelfs een gratis kaart ontvangen. De PEC Zwolle Fanshop is vrijdag extra lang geopend. Naast de reguliere openingstijd (van 8.30 tot 17.00 uur), is de shop ook open tussen 18.00 en 20.00 uur. Dit ook in verband met de aanstaande feestdagen. Scoor naast je kaartje daarom ook jouw sinterklaas- of kerstcadeaus!

Online

Liever online je kaart aanschaffen voor de wedstrijd? Dat kan simpel via deze link. En ook is het mogelijk om online cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst te kopen. Bekijk daarvoor onze december folder.

Bron: PEC Zwolle
Foto: Johan Wolff

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.