Engeland| Arsenal blijft op de Hollandse doelpunten toer

Vanmiddag was het Danielle van de Donk die voor Arsenal 2 keer scoorde in de Conti Cup.
Charlton werd met 4 – 0 naar huis terug gestuurd.
Vanmiddag stonden alle drie de Nederlandse internationals in het veld.
Jill Roord en Vivianne Miedema kwamen niet tot scoren.
Afgelopen woensdag was het Vivianne Miedema die voor Arsenal in de Champions League wedstrijd tegen Slavia Praag 4 keer scoorde en daarmee nagenoeg zekerheid gaf voor de volgende ronde.

Afbeelding

Bij Brighton & Hove Albion speelde Danique Kerkdijk tegen Bristol City.
Helaas werd thuis met 1 – 2 verloren.
De bij Bristol spelende Vita van der Linden zat op de bank en kreeg geen speel minuten.

Afbeelding

Nog een zeer populaire Nederlandse Oranjeleeuwin speelde mee vandaag bij Manchester United, Jacky Groenen begon in de basis tegen stadsgenoot Manchester City.
Verrassend genoeg was het United die met 2 – 0 de thuis overwinning mocht vieren.

Afbeelding

Bij West Ham United speelde oud international Tessel Middag de eerst 70 minuten mee tegen Tottenham Hotspur waar Siri Worm ook in de basis stond, Tessel werd gewisseld bij een 0 – 1 achterstand. De 0 – 2 viel, maar WHU maakte in de blessure tijd de 2 – 2 gelijkmaker, hierop volgde een penalty serie, deze werd door twee misser van WHU verloren.
Siri Worm scoorde niet en nam ook geen penalty.